Merhaba. Ekte belirttiğim gibi 2 tane mail aldım. Sahte mi gerçek mi anlayamadım. Hesap hareketlerinde herhangi bir oturum açma görünmüyor. 2 aşama vesaire açık ve şifremi değiştirdim. Ayrıca gelen iki mailin gönderici adı farklı. Yardımcı olur musunuz?
Bahse konu bu mail ise göndericinin e posta adresini yazsın diğerleriyse gayet normal olabiliyor öyle yada biri önceki gelen posta diğeri yeni gelen posta.
Oturum girişlerinde hiçbir cihazın görünmemesi ve iki farklı kullanıcı adı ile mail gelmesi yeterli bir durum. İki farklı kullanıcı isminden gelmesinin nedenini direk söyleyeyim birinci isim Microsoft hesap ekibi diğeri Microsoft hesabı ekibi. Böyle bir şey olabilir mi sizce? Biraz mantıklı düşünün.
Oturum girişlerinde hiçbir cihazın görünmemesi ve iki farklı kullanıcı adı ile mail gelmesi yeterli bir durum. İki farklı kullanıcı isminden gelmesinin nedenini direk söyleyeyim birinci isim Microsoft hesap ekibi diğeri Microsoft hesabı ekibi. Böyle bir şey olabilir mi sizce? Biraz mantıklı düşünün.
Bende diyorum diğer arkadaş güzel bir site vermiş oradaki bilgilerle karşılaştırma yapsın biz buradan e-posta adresini telekinezi yöntemiyle falanda okuyamayız adam akıllı gelen e-posta adreslerini de yazmamış zaten.
Bahse konu bu mail ise göndericinin e posta adresini yazsın diğerleriyse gayet normal olabiliyor öyle yada biri önceki gelen posta diğeri yeni gelen posta.