Microsoft "Hizmette geçici bir sorun var" hatası

Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim sorun yaklaşık olarak bir buçuk yıl kadar süre gelen bir sorun. Yine yaklaşık bir buçuk senedir, belli aralıklarla olup olmamasını deniyorum fakat sürekli olarak "geçici" dedikleri hizmet sorunu çözülmüyor.

Aslında basit bir şey istiyorum, e-postama girerken şifremi yazıyorum ve doğru şekilde giriyorum. E-Postanın doğrulanması için önüme bir şey geliyor ve kayıt ettiğim telefon numarasının son dört hanesini yazıyorum. Eskiden bu oluyordu ve kayıtlı telefonun bu olduğundan yüzde yüz eminim.

Fakat her nedense böyle bir bug oluştu ve hiçbir şekilde artık giremiyorum e-posta adresime. Bunun hakkında Microsoft üzerinden konu bile açtım ve oradaki konu bilgisi sahibi arkadaşlar beni çevrimiçi doğrulama yöntemine götürdüler. İşin kötü tarafı şu ki, çevrimiçi doğrulama için e-postama gelmiş olan e-postaları vesaire istiyor fakat ben hesabımı kaybedeli bir buçuk yıl oluyor. Hatırlamıyorum. Kaldı ki zaten bu E-Posta adresimi sadece oyunlar, internet üzerinde yaptığım küçük çaplı alışverişler için kullanıyordum. Hiçbir şekilde yemeksepeti veya bunun gibi e-postaları ve iletişim bilgileri patlatılmış sitelere kayıt olmamıştım.

Bu sorunu muhtemelen çözebilecek herhangi birisi çıkamayacak fakat ben yine de konu açmak istedim. Çözümü ancak Microsoft yetkilisinin E-Postama yapacağı bir müdahale ile düzelebileceğini düşünüyorum. Bakalm ne olacak, bilmiyorum.

Aşağıya da hatanın ekran görüntüsünü paylaşıyorum:
Ekran görüntüsü 2022-02-07 173715.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı