Microsoft Live hesabı kilitlendi

merxtk

Kilopat
Herkese merhaba. Bundan 1 ay önce PC format atmıştım. Kurarken Microsoft live hesabımın şifresini unuttuğum için çok zorlamış ve kilitlemiştim. O aşamayı bir şekilde çözdüm ve geçtim. Şimdi ise hesabıma girmeye çalışıyorum ve şifre aklımda değil. Bu yüzden kurtarmayı deniyorum ama ne yaptıysam olmuyor ve hesap direkt kilitleniyor. İki aşamalı doğrulama açık. Önce Gmail hesabıma kod yolluyorum, sonrasında telefonuma kod yolluyorum ama yine de giremiyorum. Doğrulama uygulamasından kod istiyor fakat doğrulama uygulaması telefonumda açık değil. Ne yaptıysam olmadı çare var mı?

Herkese merhaba. Bundan 1 ay önce PC format atmıştım. Kurarken Microsoft live hesabımın şifresini unuttuğum için çok zorlamış ve kilitlemiştim. O aşamayı bir şekilde çözdüm ve geçtim. Şimdi ise hesabıma girmeye çalışıyorum ve şifre aklımda değil. Bu yüzden kurtarmayı deniyorum ama ne yaptıysam olmuyor ve hesap direkt kilitleniyor. İki aşamalı doğrulama açık. Önce Gmail hesabıma kod yolluyorum, sonrasında telefonuma kod yolluyorum ama yine de giremiyorum. Doğrulama uygulamasından kod istiyor fakat doğrulama uygulaması telefonumda açık değil. Ne yaptıysam olmadı çare var mı?

Hocam öncelikle Recover your account adresine gidin.
Microsoft sizden bazı bilgileri isteyecek (kayıtlı e-posta, eski şifreler, konular, kullandığın cihazlar vs).
Formu olabildiğince detaylı ve doğru doldurun. Ne kadar çok bilgi verirseniz o kadar iyi.
Sonunda size geri dönüş yapacaklar – bazen 24-48 saat sürebilir.

Hocam öncelikle Recover your account adresine gidin.
Microsoft sizden bazı bilgileri isteyecek (kayıtlı e-posta, eski şifreler, konular, kullandığın cihazlar vs).
Formu olabildiğince detaylı ve doğru doldurun. Ne kadar çok bilgi verirseniz o kadar iyi.
Sonunda size geri dönüş yapacaklar – bazen 24-48 saat sürebilir.
Bunu doldurdum ve kurtarma e-mail'e bir ileti gönderdiler. Bu iletide '' İki aşamalı doğrulamayı hesabınız için açtığınızdan, bu istekleri yoksayıyoruz ancak bunu bilmenizi istedik. '' diye bir not var. Sanırım iki aşamalı doğrulama açık olduğundan bu işe yaramayacak.

Hocam eğer Microsoft authenticator'ın kurulu olduğu eski telefon veya aynı Microsoft hesabına bağlı bir başka cihazı hala kullanıyorsanız:
O cihaz üzerinden girip iki aşamalı doğrulamayı devre dışı bırakabilirsin.

Link bu: My Sign-Ins

Bu yöntem %100 çalışır hocam. Sadece o cihazın hâlâ sizde ve çalışır durumda olması gerekir.

Eski bir telefonum yok. Aynı hesaba bağlı başka bir cihaz ancak kız arkadaşımın olabilir ona da yarın soracağım bunu. Ama muhtemelen açık değildir. Onun telefonunda microsoft live değil gmail hesabım var diye biliyorum. Ayrıca giriş yap yerinde e-postamı yazdığım an şifre giriş kısmında engele uğruyorum. Şifre girmek için kutucuğa tıkladığımda sanki birisi '' Tab '' tuşuna basıyor ve kutuya yazı yazmam engelleniyor.

Eski bir telefonum yok. Aynı hesaba bağlı başka bir cihaz ancak kız arkadaşımın olabilir ona da yarın soracağım bunu. Ama muhtemelen açık değildir. Onun telefonunda Microsoft live değil Gmail hesabım var diye biliyorum. Ayrıca giriş yap yerinde e-postamı yazdığım an şifre giriş kısmında engele uğruyorum. Şifre girmek için kutucuğa tıkladığımda sanki birisi " Tab " tuşuna basıyor ve kutuya yazı yazmam engelleniyor.

Hocam o zaman tek çare başka hesap açmak bu hesabı daha kurtarmanın yolu bayağı zor zaten eski telefonunuz falan da yok o yüzden kurtarmanın yoluda yok yeni hesap açın.

Bakalım bir kaç gün daha deneyeceğim eğer olmazsa öyle yapacağım. Yazık oldu. Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Bakalım birkaç gün daha deneyeceğim eğer olmazsa öyle yapacağım. Yazık oldu. Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Ne demek umarım yapabilirsiniz.

Başka telefonda da erişim yok. Hesaba hiçbir şekilde giremiyorum. Gmaile kod geliyor ama telefon doğrulaması yapamıyorum. Robot olduğunu kanıtla seçeneğinde doğru yapsam bile ekran donuyor kalıyor.

Başka telefonda da erişim yok. Hesaba hiçbir şekilde giremiyorum. Gmail'e kod geliyor ama telefon doğrulaması yapamıyorum. Robot olduğunu kanıtla seçeneğinde doğru yapsam bile ekran donuyor kalıyor.

O zaman o hesaba daha erişim %0 gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı