Bigbangtheory Megapat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 133 Çözümler 1 13 Kasım 2015 #1 Arkadaşlar sorunum ailem sistemini ayarlamama rağmen marketten uygulama indirip güncelleyemiyorum lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2015
Arkadaşlar sorunum ailem sistemini ayarlamama rağmen marketten uygulama indirip güncelleyemiyorum lütfen yardım edin.
speechless907 Hectopat Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2015 #2 Telefonu kurarken girilen, outlook ya da hotmail hesabındaki doğum tarihinin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir. Değiştirip tekrar dene.
Telefonu kurarken girilen, outlook ya da hotmail hesabındaki doğum tarihinin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir. Değiştirip tekrar dene.
Bigbangtheory Megapat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 133 Çözümler 1 13 Kasım 2015 #3 speechless907 dedi: Telefonu kurarken girilen, outlook ya da hotmail hesabındaki doğum tarihinin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir. Değiştirip tekrar dene. Genişletmek için tıkla... zaten denemiştim gene ailem hatasını veriyor.Herhalde demek istediğin hotmail.com sitesine girip kişisel bilgileri değiştirden doğum tarihini değiştirmek ve evet onu denedim.
speechless907 dedi: Telefonu kurarken girilen, outlook ya da hotmail hesabındaki doğum tarihinin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir. Değiştirip tekrar dene. Genişletmek için tıkla... zaten denemiştim gene ailem hatasını veriyor.Herhalde demek istediğin hotmail.com sitesine girip kişisel bilgileri değiştirden doğum tarihini değiştirmek ve evet onu denedim.
Baran Curu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 6 Yer Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Kasım 2015 #4 Cihazı sıfırla. Ya da farklı bir hesap aç. +18 olsun.
Bigbangtheory Megapat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 133 Çözümler 1 13 Kasım 2015 #5 Silinen üye dedi: Cihazı sıfırla. Ya da farklı bir hesap aç. +18 olsun. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. Ama o farklı hesap açma olayını cihazı sıfırlayıp yapmam gerekiyor değil mi?
Silinen üye dedi: Cihazı sıfırla. Ya da farklı bir hesap aç. +18 olsun. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. Ama o farklı hesap açma olayını cihazı sıfırlayıp yapmam gerekiyor değil mi?
Baran Curu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 6 Yer Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Kasım 2015 #6 Bilgisayar üzerinden de yapabilirsin hesap oluşturma işlemini.
Bigbangtheory Megapat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 133 Çözümler 1 13 Kasım 2015 #7 Silinen üye dedi: Bilgisayar üzerinden de yapabilirsin hesap oluşturma işlemini. Genişletmek için tıkla... yani demek istediğim bilgisayardan oluşturup cihazı sıfırlayıp o bilgisayarda oluşturduğum +18 hesapla girince problemim çözülecek mi?
Silinen üye dedi: Bilgisayar üzerinden de yapabilirsin hesap oluşturma işlemini. Genişletmek için tıkla... yani demek istediğim bilgisayardan oluşturup cihazı sıfırlayıp o bilgisayarda oluşturduğum +18 hesapla girince problemim çözülecek mi?
Baran Curu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 6 Yer Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Kasım 2015 #8 Evet.
Bigbangtheory Megapat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 133 Çözümler 1 13 Kasım 2015 #9 Silinen üye dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler