Microsoft Lumia 535 Alınır mı?

Yer
Antalya Manavgat
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
İyi günler. 500 TL bütçem var almayı düşünüyorum, sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alınır. Bu modelin özellikleri nedir bilmiyorum ama Android işletim sistemli telefon alacağına bunu alabilirsin. Aynı paraya alacağın diğer marka telefonlara göre daha kullanışlıdır. Mağazası Android kadar değil ama işine yarayacak uygulamalar vardır. Microsoft Apple ve Android mağazadaki uygulamaları da Windows mobil sisteminde kullanılabilmesi için bazı şeyler yapıyormuş.

Geç cevap yazdığım için üzgünüm. Üç günlük ban yedim.
@Carlzberg Android telefonum vardı ekranı kırıldı, 200 TL dediler bende yaptırmaktansa yeni alayım dedim.
@ismet-22 Haklısınız bende öyle düşünmüştüm.

Konuyu okudum, araştırdım Vodafone yapıyormuş, ama tarifeye yapıyorlar. Benim zaten Türk telekom da tarifem var ve memnunum. Yenisine girmek istemiyorum. Önerin için teşekkürler.

Rica ederim. Lumia serisi şu an sıkıntıda, eskiden olsa önerirdim de, şimdilik alternatiflere yönel derim.
ZenFoneların düşük modellerine bakabilirsin mesela. Ya da HTC Desire 610 gibi sadece günlük kullanım için telefonlara yönelebilirsin.

Sadece günlük kullanım için uygun. Kamera, oyun, batarya performansı beklenmez, hayal kırıklığına da uğratmaz. Verilen paraya kesinlikle değer.
Her gece şarj eder, ertesi gün full şarj ile kullanırsın. Sosyal medya için de çok uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…