L Lactuca Sativa Kilopat Katılım 3 Mart 2015 Mesajlar 155 28 Mart 2019 #1 Resimde verdiğim gibi, alınan uygulamalar var. Bu uygulamaları kitaplığımdan silmek istiyorum ancak öyle bir seçenek göremiyorum. Ne yapmam gerekir? Dosya Ekleri Adsız1.png 28,8 KB · Görüntüleme: 113
Resimde verdiğim gibi, alınan uygulamalar var. Bu uygulamaları kitaplığımdan silmek istiyorum ancak öyle bir seçenek göremiyorum. Ne yapmam gerekir?
hexenzz Kilopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 106 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2019 #2 Iobit Uninstaller Pro yazılımı ile windows 10 ile gelen dahili uygulamaları silebilirsin. Artı 0 Eksi
L L0SSANT0S Hectopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 182 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2019 #3 Silseniz bile Microsoft Store tarafından güncelleniyor.Yoksa da tekrar indiriliyor.Tavsiyem silmemeniz.Windows 10 High Perfonmance Edition (Microsoft yapmı değildir) yüklerseniz (bir nevi format ) bu sorunu ortadan kaldırırsınız. Artı 0 Eksi
Silseniz bile Microsoft Store tarafından güncelleniyor.Yoksa da tekrar indiriliyor.Tavsiyem silmemeniz.Windows 10 High Perfonmance Edition (Microsoft yapmı değildir) yüklerseniz (bir nevi format ) bu sorunu ortadan kaldırırsınız.