KralLeonidas Hectopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 660 Yer SPARTA 23 Nisan 2020 #1 Madem kaldırdı neden resmi sitesinden kaldırmadılar? Yazılım İndirme Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2020
Çözüm fecriGeceler 23 Nisan 2020 "Microsoft, normal kullanıcılara desteğini bitirse de şirketlere yönelik hizmet vermeye devam edecek. "
"Microsoft, normal kullanıcılara desteğini bitirse de şirketlere yönelik hizmet vermeye devam edecek. "
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 23 Nisan 2020 #2 Windows 11 çıkınca herhalde kaldırılır. Artı 0 Eksi
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.062 Çözümler 11 Yer Türkiye 23 Nisan 2020 #3 Linux Oyunda dedi: Windows 11 çıkınca herhalde kaldırılır. Genişletmek için tıkla... Ne? Artı 0 Eksi
fecriGeceler Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2020 #4 "Microsoft, normal kullanıcılara desteğini bitirse de şirketlere yönelik hizmet vermeye devam edecek. " Artı 0 Eksi Çözüm
"Microsoft, normal kullanıcılara desteğini bitirse de şirketlere yönelik hizmet vermeye devam edecek. "
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 23 Nisan 2020 #5 GungorMemis dedi: Ne? Genişletmek için tıkla... Ne ne? Artı 0 Eksi
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 23 Nisan 2020 #6 GungorMemis dedi: Ne? Genişletmek için tıkla... "İroni" adlı söz sanatını yaptı arkadaş, bu nasıl tepki yahu? Hiç mi ironi yapmadınız kardeşim? Artı 0 Eksi
GungorMemis dedi: Ne? Genişletmek için tıkla... "İroni" adlı söz sanatını yaptı arkadaş, bu nasıl tepki yahu? Hiç mi ironi yapmadınız kardeşim?
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.062 Çözümler 11 Yer Türkiye 23 Nisan 2020 #7 X2 İroni yapacaktım lakin emoji unuttum. Artı 0 Eksi
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2020 #8 GungorMemis dedi: X2 İroni yapacaktım lakin emoji unuttum. Genişletmek için tıkla... Her mesajınız ironi zaten. Bu foruma ironi yapmaya mı geldiniz? Yoksa dalga geçmeye mi? Artı 0 Eksi
GungorMemis dedi: X2 İroni yapacaktım lakin emoji unuttum. Genişletmek için tıkla... Her mesajınız ironi zaten. Bu foruma ironi yapmaya mı geldiniz? Yoksa dalga geçmeye mi?
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 23 Nisan 2020 #9 GungorMemis dedi: X2 İroni yapacaktım lakin emoji unuttum. Genişletmek için tıkla... "d-d-d-dostum bu epikti... " Anil26 dedi: Her mesajınız ironi zaten. Bu foruma ironi yapmaya mı geldiniz? Yoksa dalga geçmeye mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, yeteri kadar insanlara yardımcı etmeye çalışıyoruz, ne ironi yapmayalım mı? Tamam. (!) Artı 0 Eksi
GungorMemis dedi: X2 İroni yapacaktım lakin emoji unuttum. Genişletmek için tıkla... "d-d-d-dostum bu epikti... " Anil26 dedi: Her mesajınız ironi zaten. Bu foruma ironi yapmaya mı geldiniz? Yoksa dalga geçmeye mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, yeteri kadar insanlara yardımcı etmeye çalışıyoruz, ne ironi yapmayalım mı? Tamam. (!)
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 23 Nisan 2020 #10 Silinen üye dedi: "d-d-d-dostum bu epikti... " Hayır, yeteri kadar insanlara yardımcı etmeye çalışıyoruz, ne ironi yapmayalım mı? Tamam. (!) Genişletmek için tıkla... Ben ironi yapmadım fikrimi yazdım olaylar yanlış anlaşılmış. Ben kendi haline bıraksam herhalde 50 mesaja doğru giderdi. Hem de ironi yaptığım da nereden çıktı? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: "d-d-d-dostum bu epikti... " Hayır, yeteri kadar insanlara yardımcı etmeye çalışıyoruz, ne ironi yapmayalım mı? Tamam. (!) Genişletmek için tıkla... Ben ironi yapmadım fikrimi yazdım olaylar yanlış anlaşılmış. Ben kendi haline bıraksam herhalde 50 mesaja doğru giderdi. Hem de ironi yaptığım da nereden çıktı?