- Makaleler
 - 2

2004'ün çok iyi bir güncelleme olduğunu düşünüyorum, gözle görülür bir performans farkı var kesinlikle şuan onu yükleyin.Peki Windows 10'un, en stabil sürümü hangisidir?
2004'ün çok iyi bir güncelleme olduğunu düşünüyorum, gözle görülür bir performans farkı var kesinlikle şuan onu yükleyin.Peki Windows 10'un, en stabil sürümü hangisidir?
Windows 10 gelmiş geçmiş en stabil Windows sürümü zaten. Patates sistemle Windows 10 deneyimlerseniz stabil ve rahat gelmeyebilir.
Kullanışlığı konusunda bir şey demiyorum fakat stabilite konsuna karşıyım. Linux kullanmama rağmen Windows 10'u QEMU/KVM üzeriden kullanıyorum fakat ciddi anlamda en sevmediğim Windows sürümü bu.@49823 Şu anda en kullanışlısı Windows 10'dur. Güncellemelerde sıkıntılar cihazdan cihaza değişebilmekte. Mesela ben Windows 10'un hiçbir güncellemesinde sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.
Kullanışlığı konusunda bir şey demiyorum fakat stabilite konsuna karşıyım. Linux kullanmama rağmen Windows 10'u QEMU/KVM üzeriden kullanıyorum fakat ciddi anlamda en sevmediğim Windows sürümü bu.
Emin misiniz? Bu yüzden her güncellemede format atarak geçmek gerekiyor? Bu yüzden sistemi birkaç ay kullandıktan sonra yavaşlıyor disk dolmaya başlıyor? Bu yüzden Windows üzerinde reklam gösterme ve kişisel bilgi toplama gibi bir sürü kullanıcı gizliliğine saygı duymayan özellik ile yüklü geliyor? Bu yüzden en sonunda kafayı yiyip Linux'a geçtim?
Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1 hepsini kullandım hatta Vista'nın beta versiyonu Longhorn'u da kullandım fakat hiç böyle bir rezalet görmedim (belki Vista'yı da alabiliriz bunun içine). Ama şunu da söyleyebilirim ki son birkaç güncellemede saçmaladıklarının farkına vardılar ve düzgün güncelleme yayınlamaya başladılar. Mesela 2004 çok iyi performans güncellemesi oldu fakat Windows'u artık kullanmak istemiyorum, işletim sisteminden çok Google gibi casusluk sistemine döndü.
Sistemim imzamda yazıyordu fakat yine de yazayımSistem özelliklerini yazabilir misiniz?
Güncel bir işlemciye ve en az 8GB RAM'e sahip bir sisteme SSD üzerinden kurulum yaptığınız zaman Windows 10 uçuyor. Birkaç ay kullandıktan sonra yavaşlama gibi bir şikayeti ilk defa sizden duydum.
Gizlilik sizin için bu kadar önemliyse elinizde ki Android cihazı direk çöpe atın. Android bu konuda çok daha beter. Kişileriniz, fotoğraflarınız, GPS konumlarınız her şey Google hesabınızla senkronizasyonlu çalışıyor.
Yada hiç internet kullanmayın. Bir ağa bağlandığınız zaman gizlilik diye bir şey kalmıyor.
Günümüzde istesekte istemesekte hepimiz Big Data'ya hizmet eden birer piyonuz. İnterneti kullanmayı bırakmadığınız sürece bunun kurtuluşu yok. Günümüzde herşey bunun üzerine kuruluyken gizliliğimiz ihlal ediliyor çanları çalmaya gerek yok.
Hocam yanlış anlaşılabileceğini düşünerek özellikle bu şekilde yazdım ona rağmen gelmiş geçmiş en iyi işletim sistemidir anlamını nasıl çıkartabildiniz pes vallahi.Kusura bakmayın en mükemmel kusursuz.
İşletim sistemi şüphesiz ki
Windows 10 dur(!) Şaka bir yana umarım ciddi değilsinizdir.
Lütfen daha dikkatli okuyun.Windows 10 Gelmiş geçmiş en stabil Windows sürümü zaten.
Gayet iyi denebilecek bir sistemle Windows 10'dan verim alamamanıza çok şaşırdım.Sistemim imzamda yazıyordu fakat yine de yazayım
İşlemci: i7 6700
Anakart: MSI Z170A Gaming M5
Ram : 8x2 16GB 3000 MHZ
Depolama: 240 GB SSD / 1TB HDD
Ekran Kartı: R9 380 4GB
Çok net bir şekilde söyleyim Linux çok daha hızlı ve güvenli. Windows 10'u da sanal makine üzerinden kullanıyorum, bu yüzden her yeni sürüm geldiğinde format atarak geçiş yapmamda sakınca yok.
Evet gizlilik benim için önemli bu yüzden Custom ROM kullanıyorum ve elimden geldiğince Google uygulamalarını engelliyorum, hatta gelecekte Google servislerini telefonumdan silmesini düşünüyorum. Ayrıca ana arama motorum Google değil, DuckDuckGo.
Piyon olduğumuz için salalım gitsin ne olacak Microsoft da alsın, Google da alsın, Amazon da alsın... Bu kafa sizi birer piyon yapar, elinizdeki datayı internet kullandığınız için illa ki vereceksiniz fakat ne kadar vermek istediğinizi kontrol edebilirsiniz. Ben bir piyon olduğumu düşünmüyorum, evet halen bilgilerimi paylaşıyorum fakat elimden geldiğince limitliyorum, gelecekte çok daha sert tedbirler de almasını düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.