MakaveliThe90s Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.107 Çözümler 6 23 Mayıs 2017 #11 bariscanoztas dedi: Microsoft'un sitesinden yükseltmeyi indirebiliyorsunuz. Accessibility at Microsoft Buyrun efendim Genişletmek için tıkla... Mesajı anlamadınız galiba, Kurulum ardından tekrar lisans anahtarı isteyecektir. Bu konuda farklı bir gelişme mi oldu? Genişletmek için tıkla... demiştim. Yükseltme zaten ücretsiz. Lisans ne olacak?
bariscanoztas dedi: Microsoft'un sitesinden yükseltmeyi indirebiliyorsunuz. Accessibility at Microsoft Buyrun efendim Genişletmek için tıkla... Mesajı anlamadınız galiba, Kurulum ardından tekrar lisans anahtarı isteyecektir. Bu konuda farklı bir gelişme mi oldu? Genişletmek için tıkla... demiştim. Yükseltme zaten ücretsiz. Lisans ne olacak?
6 68077 Megapat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 497 Çözümler 1 24 Mayıs 2017 #12 Saçmalamayın canım 50TL'den satsalar Bill Gates nasıl para kazanacak.
B bariscanoztas Hectopat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2017 #13 MakaveliThe90s dedi: Mesajı anlamadınız galiba, demiştim. Yükseltme zaten ücretsiz. Lisans ne olacak? Genişletmek için tıkla... Lisansı internetten bedavaya al ya da bigisayar alınca yanında windows cdside geliyor tanıdığından al sorun olmaz
MakaveliThe90s dedi: Mesajı anlamadınız galiba, demiştim. Yükseltme zaten ücretsiz. Lisans ne olacak? Genişletmek için tıkla... Lisansı internetten bedavaya al ya da bigisayar alınca yanında windows cdside geliyor tanıdığından al sorun olmaz
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 10 Aralık 2017 #14 RAHKEİD dedi: Reklam gibi olmasın ama Durmaplay adlı siteden almak istiyorum 99tl şuan ama gittigidiyorda 70den 32 ye kadar fiyatlarda var ne yapmalıyım bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Ben N11'den 40-45 lira gibi bir fiyata almıştım. Alabilirsiniz, sıkıntı olması şu ana kadar.
RAHKEİD dedi: Reklam gibi olmasın ama Durmaplay adlı siteden almak istiyorum 99tl şuan ama gittigidiyorda 70den 32 ye kadar fiyatlarda var ne yapmalıyım bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Ben N11'den 40-45 lira gibi bir fiyata almıştım. Alabilirsiniz, sıkıntı olması şu ana kadar.
G gizem88 Decapat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 5 30 Ocak 2019 #15 Devamli böyle 3-4 yilda bir yeni işletim sistemi cikariyor. Bir iscinin asgari ücreti fiyatina satiyor. Eski orijinal isletim sistemin elinde patliyor paran cope gidiyor. ABD bati İngilizden ne beklenebilir? Modern soyguncu bunlar tekel. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2019
Devamli böyle 3-4 yilda bir yeni işletim sistemi cikariyor. Bir iscinin asgari ücreti fiyatina satiyor. Eski orijinal isletim sistemin elinde patliyor paran cope gidiyor. ABD bati İngilizden ne beklenebilir? Modern soyguncu bunlar tekel.