Enesbin Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #1 Her şeyi kurdum, Windows 7 formattan sonra bir bunu kuramadım. Gerekli sertifika geçerli, sistem saatiyle veya imzalı dosyadaki zaman dalgasıyla doğrulanırken geçerlilik süresinin dışındaydı. Kanser olacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2022
Her şeyi kurdum, Windows 7 formattan sonra bir bunu kuramadım. Gerekli sertifika geçerli, sistem saatiyle veya imzalı dosyadaki zaman dalgasıyla doğrulanırken geçerlilik süresinin dışındaydı. Kanser olacağım.
Micro$oft Kilopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 931 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #2 Microsoft Update Catalog Buradaki güncelleme paketini kurun ve yeniden deneyin.
Enesbin Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #3 Micro$oft dedi: Microsoft Update Catalog Buradaki güncelleme paketini kurun ve yeniden deneyin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak hangisi rica etsem işaretler misin 64 Bit. Micro$oft dedi: Microsoft Update Catalog Buradaki güncelleme paketini kurun ve yeniden deneyin. Genişletmek için tıkla... Kurdum hocam en alttakini aynı hata. Son düzenleme: 25 Aralık 2022
Micro$oft dedi: Microsoft Update Catalog Buradaki güncelleme paketini kurun ve yeniden deneyin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak hangisi rica etsem işaretler misin 64 Bit. Micro$oft dedi: Microsoft Update Catalog Buradaki güncelleme paketini kurun ve yeniden deneyin. Genişletmek için tıkla... Kurdum hocam en alttakini aynı hata.
Micro$oft Kilopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 931 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #4 Enesbin dedi: Tam olarak hangisi rica etsem işaretler misin 64 Bit. Kurdum hocam en alttakini aynı hata. Genişletmek için tıkla... Internet Explorer 11 kurulu mu? Şu konuya bakabilirsiniz. Çözüldü: Windows 7 .NET Framework 4.7.1 indirmiyor Selam, bilgisayarıma Discord, Paint.Net gibi programlar indirmek için .NET Framework indirmem gerektiğini öğrendim. Bilgisayarımda bulunmuyormuş. Windows 7 Ultimate 64 Bit. İndirmeye çalıştığımda da bu hatayı aldım. Çözümü nedir? www.technopat.net Son düzenleme: 25 Aralık 2022
Enesbin dedi: Tam olarak hangisi rica etsem işaretler misin 64 Bit. Kurdum hocam en alttakini aynı hata. Genişletmek için tıkla... Internet Explorer 11 kurulu mu? Şu konuya bakabilirsiniz. Çözüldü: Windows 7 .NET Framework 4.7.1 indirmiyor Selam, bilgisayarıma Discord, Paint.Net gibi programlar indirmek için .NET Framework indirmem gerektiğini öğrendim. Bilgisayarımda bulunmuyormuş. Windows 7 Ultimate 64 Bit. İndirmeye çalıştığımda da bu hatayı aldım. Çözümü nedir? www.technopat.net