Microsoft ödeme yöntemini kabul etmiyor

Makaleler
3
Yer
Mars
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H
Nvidia'nın Game Pass'i için VPN'le hesap açmıştım ve etkinleştirirken kredi kartı istiyor ama yazınca "Tüm alanlardaki ayrıntıların doğru olduğundan emin olun veya farklı kart deneyin." diyor. Ana hesabımda da denedim VPN'le açtım diyedir diye onda da hata veriyor. Neden hata veriyor?

Ben de Minecraft alırken sıkıntı çekmiştim, neden kartın çalışmadı diye bankanı arayıp sorarsan son ret edilen alışverişine bakıp neden olmadığını söyleyebilirler.(öğrenirsen buraya da yaz)

Ben aradığımda o ismini unuttuğum seçenek kredi kartlarında var diye kredi kartı almamı önermişti, sipariş ettik falan ama evde denemediğim bir Papara kartı bulunca onunla oyunu sorunsuz alabilmiştim, sende de varsa ininal ve Papara'yı dene

Kartın internet alışverişine açık mı diye banka uygulamandan kartlarım kısmından da bakabilirsin

Ben de Minecraft alırken sıkıntı çekmiştim, neden kartın çalışmadı diye bankanı arayıp sorarsan son ret edilen alışverişine bakıp neden olmadığını söyleyebilirler.(öğrenirsen buraya da yaz)

Ben aradığımda o ismini unuttuğum seçenek kredi kartlarında var diye kredi kartı almamı önermişti, sipariş ettik falan ama evde denemediğim bir Papara kartı bulunca onunla oyunu sorunsuz alabilmiştim, sende de varsa ininal ve Papara'yı dene

Kartın internet alışverişine açık mı diye banka uygulamandan kartlarım kısmından da bakabilirsin
Fiziksel ve sanal Papara ve Tosla denedim üçü de olmadı. Ayrıca denediğim kartlar önceden Microsoft hesabımda vardı sonra kullanmadığım için kaldırmıştım şimdi tekrar eklettirmiyor.

Aynı sorunla karşılaşıyorum, bir çözüm bulabildiniz mi?

Çözüm: Microsoft Store üzerinden Minecraft'ı satın al kısmındaki kart ekle üzerinden kartımı ekleyince sorunsuzca alabildim. Nedense site üzerinden önödemeli kartlar eklenmiyor.

Son düzenleme:
Aynı sorunla karşılaşıyorum, bir çözüm bulabildiniz mi?

Çözüm: Microsoft Store üzerinden Minecraft'ı satın al kısmındaki kart ekle üzerinden kartımı ekleyince sorunsuzca alabildim. Nedense site üzerinden önödemeli kartlar eklenmiyor.
Şimdi başka hesap açtım Bulgaristan bölgesiyle öyle kartı kabul etti şimdi de bu satın alım için onay alamadık hatası veriyor galiba bana Game Pass yasak.

Belirttiğim çözüm ile dene, satın alırken kart seçeneklerinden kaydettiğin kartı seçmelisin.
Zaten o seçili. Bir de oyun almak için değil Game Pass kodunu kullanmak için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı