L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 28 Mart 2021 #21 401916 dedi: @Yener K. hocam OpenOffice kurdum. Şimdilik beğendim. Fakat şablon sayısı çok az. Nasıl şablon ekleneceğini biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki (ya da iyi mi değişir de) bu alanda Microsoft'un eline kimse su dökemiyor. Google Slaytlar'a da bakabilirsiniz. Online kullanılır.
401916 dedi: @Yener K. hocam OpenOffice kurdum. Şimdilik beğendim. Fakat şablon sayısı çok az. Nasıl şablon ekleneceğini biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki (ya da iyi mi değişir de) bu alanda Microsoft'un eline kimse su dökemiyor. Google Slaytlar'a da bakabilirsiniz. Online kullanılır.
İbrahim222 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #22 Furkan___ dedi: Ya bilmiyorum da Office 2010 gibi eski sürümlerini bazı sitelerden indirebilirsin. Eski olduğu için pek lisans problemi de olmaz. Genişletmek için tıkla... Hayır yaşanır Office 2010-2019 arasında sıkıntı yaşanır o sürümleri crack ile etkin hale getirebilir. 2007 sürümünü ise bulduğu Key'i yazarak direk aktif hale getirir.
Furkan___ dedi: Ya bilmiyorum da Office 2010 gibi eski sürümlerini bazı sitelerden indirebilirsin. Eski olduğu için pek lisans problemi de olmaz. Genişletmek için tıkla... Hayır yaşanır Office 2010-2019 arasında sıkıntı yaşanır o sürümleri crack ile etkin hale getirebilir. 2007 sürümünü ise bulduğu Key'i yazarak direk aktif hale getirir.