DeLiYuReK01 Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 388 Çözümler 5 21 Ekim 2020 #1 Merhaba, Microsoft Office'i kendi sitesinden indirdim ve yükleme uygulamasını açtım. Uygulamada tekrar bir indirme yapılıyor fakat hiç ilerleme olmuyor. İstanbul üniversitesinde okuyorum ve okul posta hesabı ile girdim. Ne yapmam lazım?
Merhaba, Microsoft Office'i kendi sitesinden indirdim ve yükleme uygulamasını açtım. Uygulamada tekrar bir indirme yapılıyor fakat hiç ilerleme olmuyor. İstanbul üniversitesinde okuyorum ve okul posta hesabı ile girdim. Ne yapmam lazım?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #2 Bu program ile indir. ISO halinde indirecek çift tıklayıp açarsın ya da RAR ile açarsın klasöre çıkarırsın yüklemeni yaparsın. Windows ve Office ISO İndirme Aracı
Bu program ile indir. ISO halinde indirecek çift tıklayıp açarsın ya da RAR ile açarsın klasöre çıkarırsın yüklemeni yaparsın. Windows ve Office ISO İndirme Aracı