Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 9 Temmuz 2020 #1 Ürün kodum var. Nereden etkinleştireceğim Office programlarını?
Çözüm zKEBAB 9 Temmuz 2020 Kemânkeş- dedi: Şimdi bende Office keyi var. Örneğin PowerPoint'e girsem oradan etkinleştirsem, tüm Office programları etkinleşir mi? Genişletmek için tıkla... Key Office 365 ise etkinleşir.
Kemânkeş- dedi: Şimdi bende Office keyi var. Örneğin PowerPoint'e girsem oradan etkinleştirsem, tüm Office programları etkinleşir mi? Genişletmek için tıkla... Key Office 365 ise etkinleşir.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.312 Makaleler 2 Çözümler 17 9 Temmuz 2020 #2 Sitesinden Key alacaksın. Etkinleştire tıklayacaksın Key'i gireceksin. Artı 0 Eksi
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2020 #3 Key almanız lazım. Etkinleştirme tıklayıp Key'i gireceksiniz. Artı 0 Eksi
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 9 Temmuz 2020 #4 Kemânkeş- dedi: Ürün kodum var. Nereden etkinleştireceğim Office programlarını? Genişletmek için tıkla... Hesap kısmından etkinleştireceksin. Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Ürün kodum var. Nereden etkinleştireceğim Office programlarını? Genişletmek için tıkla... Hesap kısmından etkinleştireceksin.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2020 #5 Hocam bakabilirsiniz. Windows için Office'i etkinleştirme - Microsoft Desteği Yeni Windows 10 bilgisayarlarında önceden yüklenmiş halde gelen Office'i etkinleştirme veya yeni ürün anahtarıyla etkinleştirme hakkında bilgi edinin. support.microsoft.com Artı 0 Eksi
Hocam bakabilirsiniz. Windows için Office'i etkinleştirme - Microsoft Desteği Yeni Windows 10 bilgisayarlarında önceden yüklenmiş halde gelen Office'i etkinleştirme veya yeni ürün anahtarıyla etkinleştirme hakkında bilgi edinin. support.microsoft.com
KS KS Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 9 Temmuz 2020 #6 zKEBAB dedi: Sitesinden Key alacaksın. Etkinleştire tıklayacaksın Key'i gireceksin. Genişletmek için tıkla... enter dedi: Key almanız lazım. Etkinleştirme tıklayıp Key'i gireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar yanlış yazmışım. Ürün kodu değil keyim var. Nereden etkinleştireceğim bulamadım da? Artı 0 Eksi
zKEBAB dedi: Sitesinden Key alacaksın. Etkinleştire tıklayacaksın Key'i gireceksin. Genişletmek için tıkla... enter dedi: Key almanız lazım. Etkinleştirme tıklayıp Key'i gireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar yanlış yazmışım. Ürün kodu değil keyim var. Nereden etkinleştireceğim bulamadım da?
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.312 Makaleler 2 Çözümler 17 9 Temmuz 2020 #7 Kemânkeş- dedi: Arkadaşlar yanlış yazmışım. Ürün kodu değil Key'im var. Nereden etkinleştireceğim bulamadım da? Genişletmek için tıkla... Etkinleştir diye sekme var oraya girip Key'i yazacaksın. Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Arkadaşlar yanlış yazmışım. Ürün kodu değil Key'im var. Nereden etkinleştireceğim bulamadım da? Genişletmek için tıkla... Etkinleştir diye sekme var oraya girip Key'i yazacaksın.
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2020 #8 Kemânkeş- dedi: Arkadaşlar yanlış yazmışım. Ürün kodu değil Key'im var. Nereden etkinleştireceğim bulamadım da? Genişletmek için tıkla... Office kullanmadığım için tam bilmiyorum ama "etkinleştir" diye bir şey olması gerekir. Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Arkadaşlar yanlış yazmışım. Ürün kodu değil Key'im var. Nereden etkinleştireceğim bulamadım da? Genişletmek için tıkla... Office kullanmadığım için tam bilmiyorum ama "etkinleştir" diye bir şey olması gerekir.
KS KS Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 9 Temmuz 2020 #9 zKEBAB dedi: Etkinleştir diye sekme var oraya girip Key'i yazacaksın. Genişletmek için tıkla... Şimdi bende Office keyi var. Örneğin PowerPoint'e girsem oradan etkinleştirsem, tüm Office programları etkinleşir mi? Artı 0 Eksi
zKEBAB dedi: Etkinleştir diye sekme var oraya girip Key'i yazacaksın. Genişletmek için tıkla... Şimdi bende Office keyi var. Örneğin PowerPoint'e girsem oradan etkinleştirsem, tüm Office programları etkinleşir mi?
M metinich Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 193 Çözümler 1 9 Temmuz 2020 #10 Kemânkeş- dedi: Şimdi bende Office keyi var. Örneğin PowerPoint'e girsem oradan etkinleştirsem, tüm Office programları etkinleşir mi? Genişletmek için tıkla... Evet,etkinleşir. Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Şimdi bende Office keyi var. Örneğin PowerPoint'e girsem oradan etkinleştirsem, tüm Office programları etkinleşir mi? Genişletmek için tıkla... Evet,etkinleşir.