Microsoft Office nasıl lisanssız kullanılabiliyor?

onlinee

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, okul gibi yerlerde Word, Powerpaint gibi programlarda üst kısımda lisanssız ürün yazıyor ama kullanıma engel olmuyor. Benim bilgisayarımda lisanssız olduğu için sadece görüntüleyici olarak çalışıyor. Bu neden olur? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, okul gibi yerlerde Word, powerpaint gibi programlarda üst kısımda lisanssız ürün yazıyor ama kullanıma engel olmuyor. Benim bilgisayarımda lisanssız olduğu için sadece görüntüleyici olarak çalışıyor. Bu neden olur? Yardımcı olursanız sevinirim.

Crackli hepsi sence bizim ülkemizde orijinal yazılıma kim para verir akıllı insanlar dışında.

edu.tr'li mail ile Office education sitesine girince öğrenci olduğunuz için ücretsiz lisanslanıyor. (detaylı: edu.tr'li mailinizle orada hesap açıyorsunuz Office programlarındada bu oluşturduğunuz hesabı kullanıyorsunuz.)

Devlet korsan mı kullanacak herkesin önünde? 6 yıldır kimse mi bildirmedi bu korsan diye?
Kullanıyorlar maalesef, eski okulumda hocalar tüm pclere tek tek atıyordu
Ben yeni laptop aldım da, böyle olacağını düşünmemiştim. Onlar gibi kullanılabilir sanıyordum, meğer öyle olmuyormuş.

@srby.0855 okulda Microsoft hesabı kapalı. Bu yüzden crack olabilir.

Orijinal fakat neden ucuza anlayamadım. Mesela Win Key'lerin ucuz olmasının bazı sebepleri var ama bunun yok 😀

Var bu keyleri biri şirket yöneticisi olarak görünüyor ve Microsoft'tan şirket hesabı alıyor bu hesabın yetkisi olan çalışanlara ayrı ayrı key oluşturmasına yarıyor bunları da satıyorlar bunu nereden anlayabilirsiniz şöyle söyleyim siz bu keyleri aldıktan sonra firma diyor ki ekranınızda bir doğrulama kodu var onu bize atın size vereceğimizi yazın gibisinden bir mesaj atıyor kendi sistemlerine işliyorlar kişisel orijinal bir keyiniz oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı