cansxrk Picopat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 185 21 Mart 2024 #1 Bu sorunu yaşıyorum. Kaç gündür ne Edge bağlanabiliyorum ne de stored'an bir şey indirebiliyorum. Çözümü nedir?
Bu sorunu yaşıyorum. Kaç gündür ne Edge bağlanabiliyorum ne de stored'an bir şey indirebiliyorum. Çözümü nedir?
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.747 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mart 2024 #2 Windows + R kombinasyonu ile "Çalıştır"ı açın ve services.msc yazıp Enter tuşuna basın. Gelen ekranda Microsoft Hesabı Oturum Açma Yardımcısı hizmetini bulun ve sağ tıklayıp servisi yeniden başlatın.
Windows + R kombinasyonu ile "Çalıştır"ı açın ve services.msc yazıp Enter tuşuna basın. Gelen ekranda Microsoft Hesabı Oturum Açma Yardımcısı hizmetini bulun ve sağ tıklayıp servisi yeniden başlatın.
cansxrk Picopat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 185 24 Mart 2024 #3 The Shorekeeper dedi: Windows + R kombinasyonu ile "Çalıştır"ı açın ve services.msc yazıp Enter tuşuna basın. Gelen ekranda Microsoft Hesabı Oturum Açma Yardımcısı hizmetini bulun ve sağ tıklayıp servisi yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... çalışıyodu tekrar başlattım fakat bişey değişmedi.
The Shorekeeper dedi: Windows + R kombinasyonu ile "Çalıştır"ı açın ve services.msc yazıp Enter tuşuna basın. Gelen ekranda Microsoft Hesabı Oturum Açma Yardımcısı hizmetini bulun ve sağ tıklayıp servisi yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... çalışıyodu tekrar başlattım fakat bişey değişmedi.
Yeager_san Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 24 Mart 2024 #4 Tarih ve saati kontrol edip yeniden başlattıktan sonra tekrar deneyin.
cansxrk Picopat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 185 26 Mart 2024 #5 Yeager_san dedi: Tarih ve saati kontrol edip yeniden başlattıktan sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Tarih ve saat doğru.
Yeager_san dedi: Tarih ve saati kontrol edip yeniden başlattıktan sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Tarih ve saat doğru.
rdvnslmz Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 7700 XT -R7 9700 X- DDR5 32GB RAM- MSI GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #6 cansxrk dedi: Tarih ve saat doğru. Genişletmek için tıkla... sorunu çözebildin mi aynı sorunu yaşıyorum
cansxrk dedi: Tarih ve saat doğru. Genişletmek için tıkla... sorunu çözebildin mi aynı sorunu yaşıyorum