AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #1 Selam arkadaşlar, Ms Paint'i tavsiye ediyor musunuz? Ben tablet aldığımda onunla resim çizmek istiyorum da ms Paint'e benzeyen Paintjs'de. Umarım yardımcı olursunuz.
Selam arkadaşlar, Ms Paint'i tavsiye ediyor musunuz? Ben tablet aldığımda onunla resim çizmek istiyorum da ms Paint'e benzeyen Paintjs'de. Umarım yardımcı olursunuz.
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 22 Mart 2022 #2 AxiBorea dedi: Selam arkadaşlar, Ms Paint'i tavsiye ediyor musunuz? Ben tablet aldığımda onunla resim çizmek istiyorum da ms Paint'e benzeyen Paintjs'de. Umarım yardımcı olursunuz. Genişletmek için tıkla... Beceriğiniz varsa güzel şeyler çıkar örneğin. Artı 2 Eksi
AxiBorea dedi: Selam arkadaşlar, Ms Paint'i tavsiye ediyor musunuz? Ben tablet aldığımda onunla resim çizmek istiyorum da ms Paint'e benzeyen Paintjs'de. Umarım yardımcı olursunuz. Genişletmek için tıkla... Beceriğiniz varsa güzel şeyler çıkar örneğin.
Polorchen Kilopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 22 Mart 2022 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zorlayınca normal Paint'te bile yaparsınız. Artı 2 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zorlayınca normal Paint'te bile yaparsınız.