Microsoft paint nasıl geri getirilir?

Bir de son olarak şunu dener misiniz?

CMD yönetici olarak çalıştırıp alttaki kodu yapıştırın.

DISM /Online /Add-Capability /CapabilityName:Microsoft.Windows.MSPaint~~~~0.0.1.0
Hocam çok Allah Razı Olsun oh be en sonunda geldi yaptım yani yönetici olarak bitirip halletti yeniden başlattım sağlıklı olsun diye oldu yani pek açıkçası !!!!!!!!!!!

Şey şöyle yani; öncelikle Allah razı olsun yani o aslında çözüm açıkçası bende zaten yapılı biçimde, benim paint şöyle kazaya gitti bu Microsoft galiba artık Windows 10'nu devre dışı bırakıp maalesef yakın yani kalkmış Denetim Masası program ve özellikler içine uzak masaüstü bağlantısı ile bir güzel tıkamış orada yer kaplıyor çünkü sebebi benim de kızdığım tabii, bu arada uzak masaüstü bağlantısı da silindi kazaya gitti yani paint ile mecbur sildim açıkçası kalkıyor yer kaplıyor diye sinir ediyorlar adamı ha bir de güncelleştirmede koydular program ve özelliklerine maalesef, bu herkeste var galiba tahmin ediyorum yani işte halloldu galiba ama hocam sağ olsun Allah razı olsun bu arada uzak masaüstü bağlantısı da öyle yani, son olarak işte adamı küfür ettirecekler ağzını bozarak bir şey değil pek namussuzlar herkesi mağdur bıraktılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…