Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #1 Selam, Bugün Microsoft Rewards ile puan kasıp ödül alacağız. Hemen konuya girelim. İşaretlemiş olduğum rozete tıklıyoruz: Burada gösterdiklerine teker teker tıklıyoruz: Buradan rastgele bir tanesine tıklıyoruz. Ben yemek tariflerine tıklıyorum Tıkladığımız gibi puanımız arttı. Tüm linklere tıkladığımızda 239 ile başlayan puanım 254 ile bitirmiş oluyoruz. Örnek olarak bu şekilde League of Legends oyununda RP alabilirsiniz. Ya da tam tersi çocuklara bağışta da bulunabilirsiniz.
Selam, Bugün Microsoft Rewards ile puan kasıp ödül alacağız. Hemen konuya girelim. İşaretlemiş olduğum rozete tıklıyoruz: Burada gösterdiklerine teker teker tıklıyoruz: Buradan rastgele bir tanesine tıklıyoruz. Ben yemek tariflerine tıklıyorum Tıkladığımız gibi puanımız arttı. Tüm linklere tıkladığımızda 239 ile başlayan puanım 254 ile bitirmiş oluyoruz. Örnek olarak bu şekilde League of Legends oyununda RP alabilirsiniz. Ya da tam tersi çocuklara bağışta da bulunabilirsiniz.
İzmirli Gurme Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #2 Başka ne tür hediyeler alabiliyoruz hocam? Sadece LoL Hediye Kartı ve çocuklara bağış yoktur herhalde.
Başka ne tür hediyeler alabiliyoruz hocam? Sadece LoL Hediye Kartı ve çocuklara bağış yoktur herhalde.
partylikeits1941 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.174 Makaleler 1 Çözümler 22 26 Temmuz 2022 #3 Türkiye'de Rewards kullanımı aktif mi? Daha gelmedi diye biliyordum.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #4 İzmirli Gurme dedi: Başka ne tür hediyeler alabiliyoruz hocam? Sadece LoL Hediye Kartı ve çocuklara bağış yoktur herhalde. Genişletmek için tıkla... Şu anlık sadece bunlar var hocam. Ek olarak RP miktarını 650'ye de çıkartabiliyoruz. Bir de Roblox hediye kartı var ama miktarı yazmıyor. Bu gösterdiklerim var hocam: Buradan tamamına bakabilirsiniz: Microsoft Rewards redemption catalog Earn free points with Microsoft Rewards that you can redeem for gift cards, use to enter sweepstakes, or donate to a nonprofit. rewards.bing.com
İzmirli Gurme dedi: Başka ne tür hediyeler alabiliyoruz hocam? Sadece LoL Hediye Kartı ve çocuklara bağış yoktur herhalde. Genişletmek için tıkla... Şu anlık sadece bunlar var hocam. Ek olarak RP miktarını 650'ye de çıkartabiliyoruz. Bir de Roblox hediye kartı var ama miktarı yazmıyor. Bu gösterdiklerim var hocam: Buradan tamamına bakabilirsiniz: Microsoft Rewards redemption catalog Earn free points with Microsoft Rewards that you can redeem for gift cards, use to enter sweepstakes, or donate to a nonprofit. rewards.bing.com
3 374530 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.372 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Temmuz 2022 #5 Vpn kullanın..
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 26 Temmuz 2022 #6 Hangi tarayıcıda acaba bu? Google Chrome da göremiyorum.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #7 374530 dedi: VPN kullanın. Genişletmek için tıkla... Neden ? partylikeits1941 dedi: Türkiye'de Rewards kullanımı aktif mi? Daha gelmedi diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... Aktif oldu büyük ihtimalle VPN kullanmıyorum çünkü Moltreach dedi: Hangi tarayıcıda acaba bu? Google Chrome da göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge hocam. Bunu gösterme amaçlı Windows'a bir yönelme ihtiyacında bulundum
374530 dedi: VPN kullanın. Genişletmek için tıkla... Neden ? partylikeits1941 dedi: Türkiye'de Rewards kullanımı aktif mi? Daha gelmedi diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... Aktif oldu büyük ihtimalle VPN kullanmıyorum çünkü Moltreach dedi: Hangi tarayıcıda acaba bu? Google Chrome da göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge hocam. Bunu gösterme amaçlı Windows'a bir yönelme ihtiyacında bulundum
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.178 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #8 VPN ile ABD gibi yerlere bağlanıp oradaki ödülleri alabiliyor muyuz, denediniz mi?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #9 Veli1026 dedi: VPN ile ABD gibi yerlere bağlanıp oradaki ödülleri alabiliyor muyuz, denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, denemedim hocam.
Veli1026 dedi: VPN ile ABD gibi yerlere bağlanıp oradaki ödülleri alabiliyor muyuz, denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, denemedim hocam.
5 567779 Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 854 Çözümler 1 2 Ağustos 2022 #10 Hocam görevler ne zaman yenileniyor?