Çözüldü Microsoft Rewards VPN ile çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ybert

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci.
Microsoft Rewards'dan VPN kullanıp Avrupa sunucusuna bağlanarak bir Xbox Series S çekilişi için 3 giriş hakkı aldım, eğer kazanırsam elime ulaşır mı?

Çözüm
Adresi mutlaka Türkiye olarak gireceğiniz için ve eğer Türkiye katılımcı ülkeler arasında bulunmuyorsa elenirsiniz muhtemelen. Yurt dışında bir tanıdığınız varsa ve katılımcı ülkelerden birindeyse adres olarak onu yazın.
Adresi mutlaka Türkiye olarak gireceğiniz için ve eğer Türkiye katılımcı ülkeler arasında bulunmuyorsa elenirsiniz muhtemelen. Yurt dışında bir tanıdığınız varsa ve katılımcı ülkelerden birindeyse adres olarak onu yazın.

Çözüm

Şimdi farkettim sadece ABD eyaletlerinde çalışıyormuş, yine de teşekkürler.

Knk yurtdisinda puanlarla xbox/microsoft kredisi alinabiliyordu. Türkiye de görünmüyor. Vpnle girince görünüyor mu?
Ben hic VPN kullanmadim. Tam bilmiyorum nasil kullaniliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı