Microsoft robot doğrulaması

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Microsoft'ta yeni hesap açıyordum sürekli robot doğrulaması istiyor 10 kere doğru yaptım hepsinde istiyor ve sayı artıyor, ne yapmam gerekiyor? Bir çözümü var mı? Ona göre arkadaşlarıma hesap açtıracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntü olarak atamam video çekmem gerekiyor anca ama şöyle benden 2 tane aynı şeyi gösteren şeyi işaretlememi istiyor işaretliyorum tik işareti çıkıyor sonra yeniden robot doğrulaması istiyor.

He tamamdır bu açıklama yeterli bile 😅
Farklı tarayıcı veya çerezleri temizleyip tekrar deneyebilirsiniz. Normalde aynı şeyi seçtiğiniz zaman olması lazım.

Farklı tarayıcı veya çerezleri temizleyip tekrar deneyebilirsiniz. Normalde aynı şeyi seçtiğiniz zaman olması lazım.

Farklı tarayıcıda denedim olmadı şimdi çerezleri silip deniyeyim.

Yok hocam çerezleri sildim olmadı yine.

Bir telefondan deneyeceğim olacak mı şimdi aklıma geldi.

Evet telefondan denedim oldu.

Son düzenleme:
Bir müddet sonra telefondan da olmayacak, amaç bot yazılımlarını engellemek ve çözümü çok da basit değil hocam haberiniz olsun. Proxy değiştirerek tekrar PC'den deneyebilirsiniz belki bir müddet idare eder. Veya profesyonel birinden günde 50-100 tane açabilecek bot yazdırabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı