xstrayder123 Megapat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #21 Oh biraz daha ücretsiz Windows 10 oh.. DDD
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 4 Ocak 2021 #22 Radian dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben ne izledim
Radian dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben ne izledim
kebabwaffe Hectopat Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 625 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #23 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et "ANUUU CHEEKI BREEKI V DAMKE"
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et "ANUUU CHEEKI BREEKI V DAMKE"
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 4 Ocak 2021 #24 epic games kullanıcısı dedi: @24099 @Bora Dere bizi aydınlatırlar herhalde. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz, saldırganlar işletim sistemine herhangi birisinden daha hakim olur diye düşünüyorum. Microsoft'un düzenli olarak hep yaşadığı durum Ha korsanlar tarafından public edilirse ne mi olur? Hile yapımcıları, kernel-developerlar, malware yazarları çok mutlu olur
epic games kullanıcısı dedi: @24099 @Bora Dere bizi aydınlatırlar herhalde. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz, saldırganlar işletim sistemine herhangi birisinden daha hakim olur diye düşünüyorum. Microsoft'un düzenli olarak hep yaşadığı durum Ha korsanlar tarafından public edilirse ne mi olur? Hile yapımcıları, kernel-developerlar, malware yazarları çok mutlu olur
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 4 Ocak 2021 #25 24099 dedi: Bir şey olmaz, saldırganlar işletim sistemine herhangi birisinden daha hakim olur diye düşünüyorum. Microsoft'un düzenli olarak hep yaşadığı durum Ha korsanlar tarafından public edilirse ne mi olur? Hile yapımcıları, kernel-developerlar, malware yazarları çok mutlu olur Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
24099 dedi: Bir şey olmaz, saldırganlar işletim sistemine herhangi birisinden daha hakim olur diye düşünüyorum. Microsoft'un düzenli olarak hep yaşadığı durum Ha korsanlar tarafından public edilirse ne mi olur? Hile yapımcıları, kernel-developerlar, malware yazarları çok mutlu olur Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Arnadimo Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.230 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #26 Nt çekirdekli dağıtımlar çıksa ne garip olurdu...