pecete Picopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 30 Aralık 2020 #1 Merhaba. Ben 3 aylık X box Game Pass PC kodu aldım. Ama kart bilgisi istedi ve sanal kartımınkini verdim. 3 ay geçince iptal etmeyi unutursam kartımdan para çekilir mi? İçinde para yok ve kodu girip girmediğimi nasıl anlarım?
Merhaba. Ben 3 aylık X box Game Pass PC kodu aldım. Ama kart bilgisi istedi ve sanal kartımınkini verdim. 3 ay geçince iptal etmeyi unutursam kartımdan para çekilir mi? İçinde para yok ve kodu girip girmediğimi nasıl anlarım?
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 30 Aralık 2020 #2 Para olmayınca otomatik almazlar zaten. Ama unutmamaya özen gösterin.
TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 30 Aralık 2020 #3 Microsoft Store girip daha fazla seçeneğinden bir kod kullan yerine basın kodunuzu yazın kodu kabul ederse zaten girmiş olur. pecete dedi: Ama kart bilgisi istedi ve sanal kartımınkini verdim. 3 ay geçince iptal etmeyi unutursam kartımdan para çekilir mi? İçinde para yok. Genişletmek için tıkla... Çekmez kod olarak kullandığın için kendin yenilemen gerekir.
Microsoft Store girip daha fazla seçeneğinden bir kod kullan yerine basın kodunuzu yazın kodu kabul ederse zaten girmiş olur. pecete dedi: Ama kart bilgisi istedi ve sanal kartımınkini verdim. 3 ay geçince iptal etmeyi unutursam kartımdan para çekilir mi? İçinde para yok. Genişletmek için tıkla... Çekmez kod olarak kullandığın için kendin yenilemen gerekir.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 30 Aralık 2020 #4 TR-whovian dedi: Microsoft Store girip daha fazla seçeneğinden bir kod kullan yerine basın kodunuzu yazın kodu kabul ederse zaten girmiş olur. Çekmez kod olarak kullandığın için kendin yenilemen gerekir. Genişletmek için tıkla... Kart bilgisi istediyse otomatik yinelemeyi açmıştır. Microsoft hesabınıza gidip abonelikler kısmından otomatik yinelemeyi kapatırsanız para çekmez.
TR-whovian dedi: Microsoft Store girip daha fazla seçeneğinden bir kod kullan yerine basın kodunuzu yazın kodu kabul ederse zaten girmiş olur. Çekmez kod olarak kullandığın için kendin yenilemen gerekir. Genişletmek için tıkla... Kart bilgisi istediyse otomatik yinelemeyi açmıştır. Microsoft hesabınıza gidip abonelikler kısmından otomatik yinelemeyi kapatırsanız para çekmez.
pecete Picopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 30 Aralık 2020 #5 Ellie Williams dedi: Kart bilgisi istediyse otomatik yinelemeyi açmıştır. Microsoft hesabınıza gidip abonelikler kısmından otomatik yinelemeyi kapatırsanız para çekmez. Genişletmek için tıkla... Oraya nasıl giriyoruz.
Ellie Williams dedi: Kart bilgisi istediyse otomatik yinelemeyi açmıştır. Microsoft hesabınıza gidip abonelikler kısmından otomatik yinelemeyi kapatırsanız para çekmez. Genişletmek için tıkla... Oraya nasıl giriyoruz.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 30 Aralık 2020 #6 https://account.microsoft.com/services/?ref=SMC-Cancel&refd=support.microsoft.com
pecete Picopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 30 Aralık 2020 #7 Ellie Williams dedi: https://account.microsoft.com/services/?ref=SMC-Cancel&refd=support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Hocam girdim. Oradan yönete bastım yinelenen ödemeyi kapata bastım olmuş mudur şimdi. PC için Xbox Game Pass aboneliğiniz için yinelenen ödemeyi kapattınız Diye bir şey dedi olmuş mudur sizce ve bitiş tarihi yazıyor.
Ellie Williams dedi: https://account.microsoft.com/services/?ref=SMC-Cancel&refd=support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Hocam girdim. Oradan yönete bastım yinelenen ödemeyi kapata bastım olmuş mudur şimdi. PC için Xbox Game Pass aboneliğiniz için yinelenen ödemeyi kapattınız Diye bir şey dedi olmuş mudur sizce ve bitiş tarihi yazıyor.
TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 30 Aralık 2020 #8 pecete dedi: Hocam girdim. Oradan yönete bastım yinelenen ödemeyi kapata bastım olmuş mudur şimdi. PC için Xbox Game Pass aboneliğiniz için yinelenen ödemeyi kapattınız Diye bir şey dedi olmuş mudur sizce ve bitiş tarihi yazıyor. Genişletmek için tıkla... Evet olmuş 3 ay boyunca kullandıktan sonra kendisi otomatik Gamepass'i devre dışı bırakır.
pecete dedi: Hocam girdim. Oradan yönete bastım yinelenen ödemeyi kapata bastım olmuş mudur şimdi. PC için Xbox Game Pass aboneliğiniz için yinelenen ödemeyi kapattınız Diye bir şey dedi olmuş mudur sizce ve bitiş tarihi yazıyor. Genişletmek için tıkla... Evet olmuş 3 ay boyunca kullandıktan sonra kendisi otomatik Gamepass'i devre dışı bırakır.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 30 Aralık 2020 #9 Olmuştur. Bitmeye yakın uyarı da verecektir, "Yinelenen ödeme kapalı, şu tarihten sonra kullanamayacaksınız." gibisinden.
Olmuştur. Bitmeye yakın uyarı da verecektir, "Yinelenen ödeme kapalı, şu tarihten sonra kullanamayacaksınız." gibisinden.