Microsoft Security Essentials Ne Kadar Etkili?

Bitdefender öneririm. İnternetten araştırır isen ücretsiz 3 aylık lisans alabilirsin.

2011 yılında HP'nin sattığı bilgisayarım Win8 ile geldi, Kaspersky adlı antivirüs için fazladan fiyat ödemiştim.
Sonuç ne oldu Win7'ye uyumlu olduğunu gördükten sonra hiçbir Defender uygulaması kullanmıyorum.
Uyumluluk modunda çalıştırmayı denedinizmi? Tabi o zamanlarda. :) Geçmiş olsun.

Uyumluluk modunda çalıştırmayı denedinizmi? Tabi o zamanlarda. :) Geçmiş olsun.
Nefretimden dolayı ürünü o yaşta çözmeye çalışıp, 2 ay sadece babam izin verirse giriyordum, çünkü bilgisayarın şifresini değiştirmeyi bile bilmiyordum :)
image.jpg

Valla ben hiç bir antivirüs yazılımı önermem hiç bir işe yaramayan programa bir de para ödeyeceğim sistemi yavaşlatıyorlar kimi zaman sistem dosyalarını siliyorlar sağlam bilgisayar da bazen sıkıntı bile çıkarıyorlar o yüzden Microsoft'un kendi yazılımı yetiyor da artıyor bile. Ne yaptığını bildikten sonra antivirüsmüş güvenlik yazılımıymış kullanmana gerek yok yıllardır hiç virüslerle işim olmadı o virüs olayları da Windows 2000 ve Xp zamanında kaldı çok basit bir şekilde virüs girerdi onlara şimdi öyle bir şey kalmadı.

Bilgisayarla 10 yıldır tanışıklığım var. Eski bilgisayarım tüplü ekrandı ve 265 mb belleği vardı. Bende hayatımda hiç ne orjinal Windows satın aldım nede antivirüs programı satın aldım. 5 senedirde antivirüs programı kullanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı