Zillakami Hectopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 709 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #1 Microsoft Store'den indirdim, yaklaşık 30 MB indirip "please wait" ekranı çıkıyor ve hiç bitmiyor. Kapatıp açtım, düzelmedi Dosya Ekleri Adsız.png 282,6 KB · Görüntüleme: 70 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2020
Microsoft Store'den indirdim, yaklaşık 30 MB indirip "please wait" ekranı çıkıyor ve hiç bitmiyor. Kapatıp açtım, düzelmedi
3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 21 Ağustos 2020 #2 Hocam bu herkeste olan bir sorun. Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Beklemekten başka çare yok. Zillakami dedi: Microsoft Store'den indirdim, yaklaşık 30 MB indirip "please wait" ekranı çıkıyor ve hiç bitmiyor. Kapatıp açtım, düzelmedi Genişletmek için tıkla... Ha bir de, oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Hocam bu herkeste olan bir sorun. Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Beklemekten başka çare yok. Zillakami dedi: Microsoft Store'den indirdim, yaklaşık 30 MB indirip "please wait" ekranı çıkıyor ve hiç bitmiyor. Kapatıp açtım, düzelmedi Genişletmek için tıkla... Ha bir de, oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.