Microsoft sitesine giriş yapılmıyor

TheJunior

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Xbox sitesine giriş yaparken e-mail ve şifremi doğru bir şekilde girip "oturumunuz açık kalsın mı?" sorusuna evet bastıktan sonra fotoğrafta gördüğünüz ekrana yönlendiriyor, sonra ise ikinci fotoğrafta gördüğünüz "oturumunuzu kapatıyoruz" yazısı geliyor ve oturumum açılmamış bir şekilde ana menüye yönlendiriyor. Teşekkürler.

1718642071179.png

Dosya Ekleri

• 1718642255130.png
    1718642255130.png
    8,3 KB · Görüntüleme: 24
Tüm çerezleri temizleyip yeniden dener misiniz? Bu çözüm işe yaramazsa tarayıcınızın gizli sekmesinden denemenizi tavsiye ederim.

Tüm çerezleri temizleyip yeniden dener misiniz? Bu çözüm işe yaramazsa tarayıcınızın gizli sekmesinden denemenizi tavsiye ederim.
Hocam gizli sekmede de denedim olmuyor.

Hocam Xbox uygulamasında hesabım açılıyor. Ama sitede giriş yapamıyorum

Hocam baktım da Edge tarayıcısında deneyince de olmuyor

Son düzenleme:
Hocam gizli sekmede de denedim olmuyor.

Hocam Xbox uygulamasında hesabım açılıyor. Ama sitede giriş yapamıyorum

Hocam baktım da Edge tarayıcısında deneyince de olmuyor
Yeniden selamlar, başka bir microsoft hesabınız varsa bir de onunla dener misiniz? Benzer bir sıkıntıyı Win 7 bir bilgisayarda yaşamıştım diğer microsoft hesabımla girince diğer hesaba geçiş yapabilmiştim ilginç bir çözüm ancak işe yaramıştı.

Yeniden selamlar, başka bir Microsoft hesabınız varsa bir de onunla dener misiniz? Benzer bir sıkıntıyı Windows 7 bir bilgisayarda yaşamıştım diğer Microsoft hesabımla girince diğer hesaba geçiş yapabilmiştim ilginç bir çözüm ancak işe yaramıştı.

Hocam abimin hesabında denedim ve oldu. Xbox uygulamasına giriş yapabiliyorum ama sitesine olmuyor.

Hocam abimin hesabında gizli sekme de denemiştim. Olmuştu. Ama şimdi normal girmeye çalışınca aynı hata oldu.

Son düzenleme:
Yeniden selamlar, başka bir Microsoft hesabınız varsa bir de onunla dener misiniz? Benzer bir sıkıntıyı Windows 7 bir bilgisayarda yaşamıştım diğer Microsoft hesabımla girince diğer hesaba geçiş yapabilmiştim ilginç bir çözüm ancak işe yaramıştı.

Bende başka bir hesaptan oluyor ama ana hesabımdan olmuyor ne yapmalıyım.

Hocam abimin hesabında denedim ve oldu. Xbox uygulamasına giriş yapabiliyorum ama sitesine olmuyor.

Hocam abimin hesabında gizli sekme de denemiştim. Olmuştu. Ama şimdi normal girmeye çalışınca aynı hata oldu.
Yeni bir tarayıcı indirip ya da kullanmadığınız bir tarayıcı kullanıp gizli sekmede yaptığınız gibi yapabilirsiniz aklıma başka bir çözüm gelmedi hocam.

Bende başka bir hesaptan oluyor ama ana hesabımdan olmuyor ne yapmalıyım.
Bahsettiğim yöntem şu şekilde, ikinci bir hesaba giriş yapıyorsunuz sonra hesap değiştirme kısmından ana hesabınızı seçip devam ediyorsunuz. Çoğunlukla oturum kaydı tutan çerezlerin hatalı çalışması nedeniyle bu hata meydana geliyor.

Yeni bir tarayıcı indirip ya da kullanmadığınız bir tarayıcı kullanıp gizli sekmede yaptığınız gibi yapabilirsiniz aklıma başka bir çözüm gelmedi hocam.

Bahsettiğim yöntem şu şekilde, ikinci bir hesaba giriş yapıyorsunuz sonra hesap değiştirme kısmından ana hesabınızı seçip devam ediyorsunuz. Çoğunlukla oturum kaydı tutan çerezlerin hatalı çalışması nedeniyle bu hata meydana geliyor.
Hocam gerek kalmadı, çözümü buldum. Yaşımı kendi doğum günüm yapmıştım o yüzdenmiş. Doğum tarihimi değiştirince düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı