Hmm. Her şey kaldırılmış evet. Aynısı bende de olmuş hizmetlerden açınca düzelmişti. Paylaştığım sayfada bunu "ENU\x64\SQLEXPRADV_x64_ENU.exe" indirerek denediniz mi?
Yok kurmadım ama format atmadan önce bunları yüklememiştim sadece SQL kurmuştum. bazıları mscvr100.dll ile ilgili olduğunu bile söylediler adını değiştirdim biraz daha uzun bekledi ama yine aynı hatayı verdi ben sizin dediğinizide indireyim.
Yok kurmadım ama format atmadan önce bunları yüklememiştim sadece SQL kurmuştum. bazıları mscvr100.dll ile ilgili olduğunu bile söylediler adını değiştirdim biraz daha uzun bekledi ama yine aynı hatayı verdi ben sizin dediğinizide indireyim.
Daha yeni bir sürümünü yüklemeyi deneyebilirsiniz. Ya da sisteminizi en güncel durama getirin. Sanırım sizin Windows orijinal. Windows 10'u kurup kendi lisans anahtarınızı girip etkinleştirebilirsiniz. Bir de bu yolları denemenizi tavsiye ederim.
Sanırım "mscvr100.dll" bunu sistem dosyasına eklediniz veya biraz karıştırdınız. O programdan artık hayır gelmez. Siz sisteminizi güncelleyin veya Windows 10 kurun. Windows 10 kurmak daha mantıklı.