7 789115 Femtopat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 67 12 Ocak 2025 #1 Arkadaşım Minecraft aldı aile paylaşımı var mı Microsoft Store'da varsa aynı anda Minecraft oynayabilir miyiz? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2025
Arkadaşım Minecraft aldı aile paylaşımı var mı Microsoft Store'da varsa aynı anda Minecraft oynayabilir miyiz? Şimdiden teşekkürler.
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.215 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #2 789115 dedi: Arkadaşım Minecraft aldı aile paylaşımı var mı Microsoft Store'da varsa aynı anda Minecraft oynayabilir miyiz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Steam'de olmuyor diye biliyorum, Microsoft Store'da da olacagini sanmiyorum. Denemekten zarar gelmez. Artı 0 Eksi
789115 dedi: Arkadaşım Minecraft aldı aile paylaşımı var mı Microsoft Store'da varsa aynı anda Minecraft oynayabilir miyiz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Steam'de olmuyor diye biliyorum, Microsoft Store'da da olacagini sanmiyorum. Denemekten zarar gelmez.