F fatrix1907 Megapat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #1 Resimdeki gibi hata alıyorum, çözümü nedir?
Çözüm F F fatrix1907 23 Kasım 2021 Herhangi bir uygulama yazsam bile bu hatayı alıyordum. Ama sorunu çözdüm. CMD'yi yönetici olarak çalıştırdım wsreset.exe yazdım sorunum çözüldü.
Herhangi bir uygulama yazsam bile bu hatayı alıyordum. Ama sorunu çözdüm. CMD'yi yönetici olarak çalıştırdım wsreset.exe yazdım sorunum çözüldü.
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.959 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Kasım 2021 #2 Aradığınız öğe nedir? Artı 0 Eksi
KS KS F fatrix1907 Megapat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #3 Herhangi bir uygulama yazsam bile bu hatayı alıyordum. Ama sorunu çözdüm. CMD'yi yönetici olarak çalıştırdım wsreset.exe yazdım sorunum çözüldü. Artı 1 Eksi Çözüm
Herhangi bir uygulama yazsam bile bu hatayı alıyordum. Ama sorunu çözdüm. CMD'yi yönetici olarak çalıştırdım wsreset.exe yazdım sorunum çözüldü.
N Nasreddin İstanbullu Yoctopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #4 Emre SÜRER dedi: Aradığınız öge nedir? Genişletmek için tıkla... Merhaba, aynı sorunu yaşıyorum. Bilgisayar konusunda çok iyi değilim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler. Aradıgım şey: Microsoft Store'den Windows için ICloud'u yükleyin dedikten sonra bu hata mesajı çıkıyor. Ne yapmalıyım? Artı 0 Eksi
Emre SÜRER dedi: Aradığınız öge nedir? Genişletmek için tıkla... Merhaba, aynı sorunu yaşıyorum. Bilgisayar konusunda çok iyi değilim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler. Aradıgım şey: Microsoft Store'den Windows için ICloud'u yükleyin dedikten sonra bu hata mesajı çıkıyor. Ne yapmalıyım?