Çözüldü Microsoft Store "bu ürün bu bilgisayara yüklenemez" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CherArslan

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Microsoft'un web sitesinden Just Cause 2 oyunu aldım fakat oyun xboxx uygulamasında zaten gözülmüyor ve bilgisayarımdaki Microsoft mağazasında da bu ürün bu bilgisayara indirilemez hatası veriyor. Neden?

1758290547852.png

Çözüm
Eğer aşağıdaki linkten aldıysan oyun sadece Xbox için geçerli. PC uyumlu sürümü alman gerekirdi.

1758290716839.png
Eğer aşağıdaki linkten aldıysan oyun sadece Xbox için geçerli. PC uyumlu sürümü alman gerekirdi.

1758290716839.png

Çözüm

Eki Görüntüle 2576313
Evet hocam öyleymiş iade ettim oyunu fakat sitede hiçbir yerde doğru düzgün yazmıyor uyarmıyor da bu ne saçma iş anlamadım.

Evet hocam öyleymiş iade ettim oyunu fakat sitede hiçbir yerde doğru düzgün yazmıyor uyarmıyor da bu ne saçma iş anlamadım.
Tam da 1-2 saat önce arkadaşımla sohbet ederken bu konuyu tartışmıştık, o da Life is Strange almış ve PC ile uyumsuz çıkmış diye yakınıyordu :D

Geçmiş olsun, ucuz görünce direkt atlamışsınız sanırım. Bundan sonra dikkatli olursunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı