xda Decapat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 119 21 Eylül 2020 #1 Aslında tam sorun bile denemez. D diski seçip mavi olarak belirtilen "yükle" tuşuna basınca basma efekti çıkıyor ama başka bir şey olmuyor, yükleme başlamıyor. Garip gerçekten. Forza Horizon 4 yükleyeyim dedim onu da yapamıyorum şu an.
Aslında tam sorun bile denemez. D diski seçip mavi olarak belirtilen "yükle" tuşuna basınca basma efekti çıkıyor ama başka bir şey olmuyor, yükleme başlamıyor. Garip gerçekten. Forza Horizon 4 yükleyeyim dedim onu da yapamıyorum şu an.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.137 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #2 Microsoft Store yükleme sorunu - Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
KS KS xda Decapat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 119 21 Eylül 2020 #3 ÇAĞATAY TORUN dedi: Microsoft Store yükleme sorunu - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Orada yazılan her şeyi yaptım hatta fazlasını yaptım ama fark yok. Hala aynı. Yapacak bişey bulamıyorum artık yardım lazım gerçekten. Artı 0 Eksi
ÇAĞATAY TORUN dedi: Microsoft Store yükleme sorunu - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Orada yazılan her şeyi yaptım hatta fazlasını yaptım ama fark yok. Hala aynı. Yapacak bişey bulamıyorum artık yardım lazım gerçekten.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.137 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #4 D diskinde önemli bir şey yoksa format at tekrar dene. Artı 0 Eksi
6 64502 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 5 Çözümler 10 21 Eylül 2020 #5 D diskinizin formatı nedir acaba? Artı 0 Eksi
KS KS xda Decapat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 119 21 Eylül 2020 #6 64502 dedi: D diskinizin formatı nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Nasıl? ÇAĞATAY TORUN dedi: D diskinde önemli bir şey yoksa format at tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Sadece D diskine nasıl format atılıyor onu bulamadım. USB mi hazırlamam lazım? Artı 0 Eksi
64502 dedi: D diskinizin formatı nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Nasıl? ÇAĞATAY TORUN dedi: D diskinde önemli bir şey yoksa format at tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Sadece D diskine nasıl format atılıyor onu bulamadım. USB mi hazırlamam lazım?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.137 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #7 Diske sağ tıkla biçimlendirme ye tıkla NTFS olarak biçimlendir. Artı 0 Eksi
6 64502 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 5 Çözümler 10 21 Eylül 2020 #8 xda dedi: Nasıl? Sadece D diskine nasıl format atılıyor onu bulamadım. USB mi hazırlamam lazım? Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp özellikler dediğinizde Dosya Formatı kısmında ne yazıyor? Artı 0 Eksi
xda dedi: Nasıl? Sadece D diskine nasıl format atılıyor onu bulamadım. USB mi hazırlamam lazım? Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp özellikler dediğinizde Dosya Formatı kısmında ne yazıyor?
KS KS xda Decapat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 119 21 Eylül 2020 #9 ÇAĞATAY TORUN dedi: Diske sağ tıkla biçimlendirme ye tıkla NTFS olarak biçimlendir. Genişletmek için tıkla... Bu sürücü kullanımda yine de biçimlendirmek ister misin diye soruyor sorun olur mu? Artı 0 Eksi
ÇAĞATAY TORUN dedi: Diske sağ tıkla biçimlendirme ye tıkla NTFS olarak biçimlendir. Genişletmek için tıkla... Bu sürücü kullanımda yine de biçimlendirmek ister misin diye soruyor sorun olur mu?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.137 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #10 İşine yarayacak bir şey yoksa evet de. Artı 0 Eksi