xda Decapat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 119 21 Eylül 2020 #1 Aslında tam sorun bile denemez. D diski seçip mavi olarak belirtilen "yükle" tuşuna basınca basma efekti çıkıyor ama başka bir şey olmuyor, yükleme başlamıyor. Garip gerçekten. Forza Horizon 4 yükleyeyim dedim onu da yapamıyorum şu an.
Aslında tam sorun bile denemez. D diski seçip mavi olarak belirtilen "yükle" tuşuna basınca basma efekti çıkıyor ama başka bir şey olmuyor, yükleme başlamıyor. Garip gerçekten. Forza Horizon 4 yükleyeyim dedim onu da yapamıyorum şu an.
KS KS xda Decapat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 119 21 Eylül 2020 #11 64502 dedi: Sağ tıklayıp özellikler dediğinizde Dosya Formatı kısmında ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... Dosya sistemi: NTFS yazıyor bu mudur? ÇAĞATAY TORUN dedi: İşine yarayacak bir şey yoksa evet de. Genişletmek için tıkla... Biçimlendirince düzeldi sağolun Son düzenleme: 21 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
64502 dedi: Sağ tıklayıp özellikler dediğinizde Dosya Formatı kısmında ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... Dosya sistemi: NTFS yazıyor bu mudur? ÇAĞATAY TORUN dedi: İşine yarayacak bir şey yoksa evet de. Genişletmek için tıkla... Biçimlendirince düzeldi sağolun
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.137 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #12 Ne demek sizde sağ olun. Artı 0 Eksi