Microsoft Store Dengesiz İndirme

Makaleler
1
Bugün Forza Horizon 3 aldım ve inmesini bekliyorum ama nedense indirme hızı hiç stabil değil. Yurtta olduğum için internet hızı genel olarak çok yavaş fakat ne hikmettir ki Microsoft Store bazen 15 mb/s oluyor bazen 8 mb/s, bazen ise 300 kb/s. Kimi zamanlar indirmediğini bile görüyorum. Bu durum herkeste böyle mi yoksa bana mı özel? Anlatmak istediğim Steam'de oyun indiriken yavaş yavaş bir artış veya azalış olur ve genelde o aralıkta stabil bir şekilde indirir, Microsoft Store ise çok haraketli ve bu hız değerlerine rağmen kaç saattir 4 GB inmiş durumda. Bu hızlarda Steam üzerinden %50'si inerdi diye tahmin ediyorum. Bu yaşadığım normal mi yoksa bir problem mi var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal. Hem laptop hem masaüstü bilgisayarımda aynı şeyler olabiliyor. Yazana bakmamak lazım.
İlk defa buradan yüksek boyutlu bir şey indirdiğim için sormak istiyorum bilmiyorum çünkü. Biraz önce indirmeyi durdurup bilgisayarı uyku moduna aldıktan sonra indirmeye kaldığı yerden devam etti. Acaba bilgisayarı kapatıp açtığımda indirdiğim 5 GB gider mi yoksa kaldığı yerden devam eder mi?

İlk defa buradan yüksek boyutlu bir şey indirdiğim için sormak istiyorum bilmiyorum çünkü. Biraz önce indirmeyi durdurup bilgisayarı uyku moduna aldıktan sonra indirmeye kaldığı yerden devam etti. Acaba bilgisayarı kapatıp açtığımda indirdiğim 5 GB gider mi yoksa kaldığı yerden devam eder mi?
İndirmeye kaldığı yerden devam eder.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı