Çözüldü Microsoft Store en baştan tekrar nasıl yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
Generic- MS/MS-Pro USB Device
Ekran kartı
AMD Radeon R7 240
Anakart
G41M-Combo
İşlemci
Pentium(R) Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz 2.70 GHz
Sürüm: 10.0.18363 Derleme 18363 (eski sürüm)
Merbahalar, yanlışla bilgisayarımdan Microsoft Store'u sildim, bilgisayarı güncel tutmak istiyorum ama güncellemeleri Microsoft Store'u sildiğimden alamıyorum. Microsoft Store'u geri yüklemenin bir yolu yok mudur? Hiç olmazsa format atarken bilgisayardaki bilgileri nasıl silinmesini önlüyebilirm?
(SSD/HDD'den emin değilim)

1733163696318.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
USB'den format atma. Diskini 2'ye böl ve tüm verilerini diğer diske at. İlk diskinde sadece sistem kalsın. Yeniden başlat tuşuna Shift tuşuna basılı tutarak sistemi yeniden başlat. Ardından sorun çözme ye tıkla ve oradan sistemi sıfırlayi seç. Sadece Windows'un kurulu oldugu diski sıfirla de. Kurulum sonrasında istersen 2 diski birleştirebilirsiniz.
USB'den format atma. Diskini 2'ye böl ve tüm verilerini diğer diske at. İlk diskinde sadece sistem kalsın. Yeniden başlat tuşuna Shift tuşuna basılı tutarak sistemi yeniden başlat. Ardından sorun çözme ye tıkla ve oradan sistemi sıfırlayi seç. Sadece Windows'un kurulu oldugu diski sıfirla de. Kurulum sonrasında istersen 2 diski birleştirebilirsiniz.

Çözüm

Yerel disktekileri bir USB'ya da herhangi ekstra bir diske mi atayım?

1733164426577.png

Diğer diske neleri aktaracağımı tam bilmiyorum

Yerel disktekileri bir USB'ya da herhangi ekstra bir diske mi atayım?

Eki Görüntüle 2365499

Diğer diske neleri aktaracağımı tam bilmiyorum.

C diskinde silinmesini istemediğiniz tüm verileri yedek depo adını verdiğiniz yere atın. Burada dikkat etmeniz gerek en önemli nokta sıfırlama işlemı sırasında e diskini seçmeyin.

C diskinde silinmesini istemediğiniz tüm verileri yedek depo adını verdiğiniz yere atın. Burada dikkat etmeniz gerek en önemli nokta sıfırlama işlemı sırasında e diskini seçmeyin.

Tamam sağ olun. Peki Microsoft Store'u herhangi bir yol kullanarak indiremez miyim?

Peki diskler üzerinden örneğin masaüstü gibi yedek depo ya taşısam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı