leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.275 Çözümler 14 17 Eylül 2021 #1 1- Başlat kısmını açıp regedit yazıyoruz ve Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni açıyoruz. 2- Açılan ekranda HKEY_LOCAL_MACHINE'yi açıyoruz. 3- Açtıktan sonra SOFTWARE'i açıyoruz. 4- Aşağı kaydırarak POLICIES'i bulup içindeki MICROSOFT'u açıyoruz. 5- En altta bulunan WindowsStore'a tıklayıp sağda bulunan RemoveWindowsStore'a çift tıklıyoruz ve Değer Verisi'ni 1'den 0'a çekiyoruz. Sorununuz yüksek ihtimalle çözülecektir. Aynı sorunu kendimde yaşamıştım. Araştırarak buldum ve böyle çözdüm. Dosya Ekleri 1631885341912.png 25 KB · Görüntüleme: 218 1631885455206.png 50 KB · Görüntüleme: 168 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2021
1- Başlat kısmını açıp regedit yazıyoruz ve Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni açıyoruz. 2- Açılan ekranda HKEY_LOCAL_MACHINE'yi açıyoruz. 3- Açtıktan sonra SOFTWARE'i açıyoruz. 4- Aşağı kaydırarak POLICIES'i bulup içindeki MICROSOFT'u açıyoruz. 5- En altta bulunan WindowsStore'a tıklayıp sağda bulunan RemoveWindowsStore'a çift tıklıyoruz ve Değer Verisi'ni 1'den 0'a çekiyoruz. Sorununuz yüksek ihtimalle çözülecektir. Aynı sorunu kendimde yaşamıştım. Araştırarak buldum ve böyle çözdüm.
468409 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.296 Çözümler 4 Yer Papua Yeni Gine Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #2 Güzel bir rehber elinize sağlık. Bu sorunu yaşarsam burdan bakarım diye kaydediyorum.
OgnitorenKs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 1.993 Makaleler 16 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #3 Regedit girip uğraşmak istemeyenler için; [CODE title="CMD yönetici olarak açıp bunu yapıştırın."] reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\WindowsStore" /v "RemoveWindowsStore" /t REG_DWORD /d 0 /f [/CODE]
Regedit girip uğraşmak istemeyenler için; [CODE title="CMD yönetici olarak açıp bunu yapıştırın."] reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\WindowsStore" /v "RemoveWindowsStore" /t REG_DWORD /d 0 /f [/CODE]
B Bruh G Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #4 Hocam Windows Store yoksa ne yapacağız? Aynı hata var ama bu listede windowsstore yok.
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.275 Çözümler 14 28 Eylül 2022 #5 Bruh G dedi: Hocam Windows Store yoksa ne yapacağız? Aynı hata var ama bu listede windowsstore yok. Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok dostum ben sorunumu böyle çözmüştüm. İyice araştır, kurcala çözüme ulaşıyorsun ben baya araştırdım ve size de yardımcı olması açısından böyle bir konu açtım. Genelde yabancı forumlarda falan çözenler oluyor.
Bruh G dedi: Hocam Windows Store yoksa ne yapacağız? Aynı hata var ama bu listede windowsstore yok. Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok dostum ben sorunumu böyle çözmüştüm. İyice araştır, kurcala çözüme ulaşıyorsun ben baya araştırdım ve size de yardımcı olması açısından böyle bir konu açtım. Genelde yabancı forumlarda falan çözenler oluyor.