Y Yusufsky Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 Game Pass alıyoruz para verip oyun indirirken problem çıkıyor. Yardım edin. Çok denedim ama olmuyor oyun algılanmadı falan diyor. Windows 10 için çözüm nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023
Game Pass alıyoruz para verip oyun indirirken problem çıkıyor. Yardım edin. Çok denedim ama olmuyor oyun algılanmadı falan diyor. Windows 10 için çözüm nedir?
Y yscof1eld Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 868 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #2 Windows güncel mi? Artı 0 Eksi
KS KS Y Yusufsky Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #3 yscof1eld dedi: Windows güncel mi? yscof1eld dedi: Windows güncel mi? Genişletmek için tıkla... Galiba güncel olmalı ( güncelleme göstermio) Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
yscof1eld dedi: Windows güncel mi? yscof1eld dedi: Windows güncel mi? Genişletmek için tıkla... Galiba güncel olmalı ( güncelleme göstermio) Genişletmek için tıkla...