Y Yusufsky Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 Game Pass alıyoruz para verip oyun indirirken problem çıkıyor. Yardım edin. Çok denedim ama olmuyor oyun algılanmadı falan diyor. Windows 10 için çözüm nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023
Game Pass alıyoruz para verip oyun indirirken problem çıkıyor. Yardım edin. Çok denedim ama olmuyor oyun algılanmadı falan diyor. Windows 10 için çözüm nedir?
yscof1eld Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #2 Windows güncel mi? Artı 0 Eksi
KS KS Y Yusufsky Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #3 yscof1eld dedi: Windows güncel mi? yscof1eld dedi: Windows güncel mi? Genişletmek için tıkla... Galiba güncel olmalı ( güncelleme göstermio) Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
yscof1eld dedi: Windows güncel mi? yscof1eld dedi: Windows güncel mi? Genişletmek için tıkla... Galiba güncel olmalı ( güncelleme göstermio) Genişletmek için tıkla...