UzayJ Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #1 Crunchyroll premiuma 3 aylık Game Pass hediye etti iyi güzel fakat 16 TL çekti ve iade etmediler. Bu konu hakkında ne yapabilirim? (Kod girdikten sonra kart istedi, kartı girdim ve 8 TL olmak üzere 2 kere çekti.)
Crunchyroll premiuma 3 aylık Game Pass hediye etti iyi güzel fakat 16 TL çekti ve iade etmediler. Bu konu hakkında ne yapabilirim? (Kod girdikten sonra kart istedi, kartı girdim ve 8 TL olmak üzere 2 kere çekti.)
Gwynbleidd11 Megapat Katılım 13 Şubat 2016 Mesajlar 892 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #2 Ne zaman yaptın?
Web Arayüz Picopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 233 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #3 UzayJ dedi: Crunchyroll premiuma 3 aylık Game Pass hediye etti iyi güzel fakat 16 TL çekti ve iade etmediler. Bu konu hakkında ne yapabilirim? (Kod girdikten sonra kart istedi, kartı girdim ve 8 TL olmak üzere 2 kere çekti.) Genişletmek için tıkla... Kartı kontrol etmek için çekmiş olabilir, En fazla 1 gün içerisinde iade edilir.
UzayJ dedi: Crunchyroll premiuma 3 aylık Game Pass hediye etti iyi güzel fakat 16 TL çekti ve iade etmediler. Bu konu hakkında ne yapabilirim? (Kod girdikten sonra kart istedi, kartı girdim ve 8 TL olmak üzere 2 kere çekti.) Genişletmek için tıkla... Kartı kontrol etmek için çekmiş olabilir, En fazla 1 gün içerisinde iade edilir.
UzayJ Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #4 Gwynbleidd11 dedi: Ne zaman yaptın? Genişletmek için tıkla... 1.5 gün önce. Web Arayüz dedi: Kartı kontrol etmek için çekmiş olabilir, En fazla 1 gün içerisinde iade edilir. Genişletmek için tıkla... 1.5 gün oldu hocam.
Gwynbleidd11 dedi: Ne zaman yaptın? Genişletmek için tıkla... 1.5 gün önce. Web Arayüz dedi: Kartı kontrol etmek için çekmiş olabilir, En fazla 1 gün içerisinde iade edilir. Genişletmek için tıkla... 1.5 gün oldu hocam.
Gwynbleidd11 Megapat Katılım 13 Şubat 2016 Mesajlar 892 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #5 UzayJ dedi: 1.5 gün önce. 1.5 gün oldu hocam. Genişletmek için tıkla... Başka arkadaşlarda da benzer bir şey olmuş. Bir süre sonra iade edilmiş. Biraz bekleyin. Olmadı destek ile iletişime geçersiniz.
UzayJ dedi: 1.5 gün önce. 1.5 gün oldu hocam. Genişletmek için tıkla... Başka arkadaşlarda da benzer bir şey olmuş. Bir süre sonra iade edilmiş. Biraz bekleyin. Olmadı destek ile iletişime geçersiniz.
Oresou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.474 Çözümler 5 20 Ağustos 2021 #6 Benden de dün 8TL çekti fakat daha iade olmadı. Olacak mı göreceğiz bakalım.
UzayJ Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #7 Gwynbleidd11 dedi: Başka arkadaşlarda da benzer bir şey olmuş. Bir süre sonra iade edilmiş. Biraz bekleyin. Olmadı destek ile iletişime geçersiniz. Genişletmek için tıkla... Desteğe baktım da çok karışık ve saçmaydı. Artık bekliyeceğiz yapıcak bir şey yok.
Gwynbleidd11 dedi: Başka arkadaşlarda da benzer bir şey olmuş. Bir süre sonra iade edilmiş. Biraz bekleyin. Olmadı destek ile iletişime geçersiniz. Genişletmek için tıkla... Desteğe baktım da çok karışık ve saçmaydı. Artık bekliyeceğiz yapıcak bir şey yok.
Gwynbleidd11 Megapat Katılım 13 Şubat 2016 Mesajlar 892 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #8 ResourN~ dedi: Benden de dün 8TL çekti fakat daha iade olmadı. Olacak mı göreceğiz bakalım. Genişletmek için tıkla... UzayJ dedi: Desteğe baktım da çok karışık ve saçmaydı. Artık bekliyeceğiz yapıcak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Belki de paranız iade oldu ama genelde banka bekletiyor. Büyük ihtimalle gelir.
ResourN~ dedi: Benden de dün 8TL çekti fakat daha iade olmadı. Olacak mı göreceğiz bakalım. Genişletmek için tıkla... UzayJ dedi: Desteğe baktım da çok karışık ve saçmaydı. Artık bekliyeceğiz yapıcak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Belki de paranız iade oldu ama genelde banka bekletiyor. Büyük ihtimalle gelir.
Oresou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.474 Çözümler 5 20 Ağustos 2021 #9 Gwynbleidd11 dedi: Belki de paranız iade oldu ama genelde banka bekletiyor. Büyük ihtimalle gelir. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam. Papara kartı girmiştim. Papara da seri çalışıyor bu konuda bildiğim kadarıyla. Umarım öyledir de göreceğiz ileride artık.
Gwynbleidd11 dedi: Belki de paranız iade oldu ama genelde banka bekletiyor. Büyük ihtimalle gelir. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam. Papara kartı girmiştim. Papara da seri çalışıyor bu konuda bildiğim kadarıyla. Umarım öyledir de göreceğiz ileride artık.
M Mertarı Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #10 Keşke sanal kart açıp deneseydiniz. Tahminimce bir kaç güne iade olur.