Microsoft Store Gereksiz Para Çekimi

OrâcIê

Kilopat
Daha fazla  
Dün Xbox One için indirimde olan UFC 3 oyununu almak istedim. Satın al dedikten sonra kart bilgilerimi girince kartımdan 7 TL çekildi ve kart hata verdi. Ben bunu ilk başta fark etmedim ve 4 kere denedim bundan dolayı oyunu alamadım. Üstüne de 28 TL boşuna para çekildi. Bu para neden çekildi işlem ücreti diyenler var fakat bir işlem hatalı gerçekleşince bundan nasıl para alabilirler, bunun için ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benden de 5TL çekmişlerdi. Geri yatar o para dediler yatmadı. Ben hemen kart bilgilerimi sistemden sildim ondan mı geri yatıramadılar bilmiyorum. Başka bir açıklama bulamadım. Dediklerine göre bu başlarına geliyormuş kendiliğinden geri yatıyormuş. Sen bir ara konuş.
Banka kartımı, Kredi kartımı?

Sipariş olarak gözükmüyor bundan dolayı iade isteyemiyorum. Canlı destek ile konuştum öyle bir çekim gözükmüyor dediler fakat bankama sorduğumda microsoft tarafından 7x4 toplam 28 tl para çekilmiş diyor. Oyunu alabilsem sıkıntı yok 300 tl oyunu 108 tl ye almış olurdum ama her satın al dediğimde 7 tl alıp bir hata oluştu diyor ne microsoft yardım ediyor ne banka ortada kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…