Xbox Game Pass aldım bir aylık fakat hesaba giriş yapamıyorum, tıkladığım gibi pencere gelip gidiyor birden. Arkadaşlara falan sordum, Microsoft Store'dan giriş yap dediler, oradan da aynı hatayı aldığımı fark ettim. Birkaç saat araştırma yaptım, Microsoft'un dediklerini falan yaptım fakat değişen bir şey olmadı. Sıfırlayıp denedim olmadı, yeni kullanıcı oluşturmayı denedim ve onda da hata aldığımı gördüm. Yardım edebilir misiniz? Daha iyi anlamanız için videoya aldım, buyurun:
- Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Sorun Giderme\Donanım ve Ses yoluna gel.
- Windows Mağazası Uygulamaları sorun gidericisini çalıştır.
Çözüm 2:
- Windows tuşu + R tuşlarına bas.
Çıkan Çalıştır ekranına:
Kod:
WSReset.exe
- Yaz ve enterla.
Çözüm 3:
- Başlat - cmd (yönetici olarak çalıştır)
- Sırasıyla, her birinin işlem bittiğinde diğeri çalıştıralacak şekilde:
[CODE title="1"]DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth[/CODE]
[CODE title="2"]DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth[/CODE]
[CODE title="3"]sfc /scannow[/CODE]
Çözüm 4:
- Başlat
- services.msc
- Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti ve Windows Update Hizmetinin çalışıyor olduğuna ve başlangıçta otomatik çalışacağına ayarlı olduğundan emin olun. Hizmete sağ tıklayıp özellikler ile bu menülere ulaşabilirsiniz.
Çözüm 5:
- Başlata Sorun giderme yaz ve gir.
- "Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Sorun Giderme\Sistem ve Güvenlik" yoluna gel.
- "Windows Update" sorun gidericisini çalıştır.
ÖNEMLİ NOT: Her çözüm tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatın ve eğer o çözüm işe yaramazsa diğer çözümü deneyin. Aksi taktirde daha çok bozabilirsiniz.