Microsoft Store GoodbyeDPI ile açılmıyor

Yagori

Hectopat
Daha fazla  
Microsoft Store üzerinden Roblox'a girmeye çalıştığımda normalde Gmail'ime kod gelir ve onu girerim. Ancak şu anda kod geliyor, fakat ekranda hiçbir şey görünmüyor. Kod gireceğim bölüm ya da herhangi bir şey çıkmıyor. Oyunu sildim, yeniden yükledim ve Microsoft Store e-posta hesabını bile değiştirdim, ancak sorun devam ediyor. Yükleniyor ekranından sonra gri bir ekran çıkıyor ve öylece kalıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_198.png
    7 KB · Görüntüleme: 166
Son düzenleyen: Moderatör:
İki yöntem. Benim tavsiyem ikinci yöntemdir.

1-) Aşağıda anlattığım ikinci yöntem size uygun gelmiyor ise sorununuzu çözmek için görev yöneticisini açmalı, goodbyeDPI ve var ise Windivert işlemine son vermelisiniz. GoodbyeDPI kapanmış olur ve anlatmış olduğunuz sorunu aşabilirsiniz.

2-) GoodbyeDPI ben de kullanıyorum.
Kurarak da kullanılabiliyor ama kurmadan kullanmak daha sağlıklı çünkü anlattığınız sorun dışında başka yerlerde de bağlanma veya doğrulama sorunları yaşanmasına sebep olabiliyor.
  • GoodbyeDPI klasörünün içinde bulunan service remove.cmd ye çift tıklayarak GoodbyeDPI yi kaldırın ve PC yi yeniden başlatın.
  • Bu linkten GoodbyeDPI yi tekrar indirin. İhtiyaç duyduğunuzda klasör içinde bulunan turkey_dnsredir.cmd e sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın. Açılan pencereyi kapatmadığınız sürece GoodbyeDPI aktif olacaktır. Pencereyi kapattığınız zaman ise internet bağlantınız normale dönecektir. ( Eklemiş olduğum linki okumak için 5 dakika ayırın ve okuyun. Kısa, basit ve faydalı açıklamalar.)

Son düzenleme:
Hocam denilen şeyi yapmıştım zaten bir yararı olmamıştı

Service remove olayını ve GoodbyeDPI kapanırsa zaten hiç giremiyeceğim robloxa.
İkincinin çalışmaması gibi bir ihtimal olamaz.
Çünkü ihtiyaç duyduğunuz an açabilir ve duymadığınız anda da kapatabilirsiniz.
İkincisini yapmış olmanıza rağmen yaşadığınız sorun devam ediyor ise sebebi başka birşeydir.
DNS ayarınızdan da kaynaklanabilir. Benim tavsiyem yandex DNS kullanmanız.

Hocam siz sorunu anlamadınız galiba GoodbyeDPI kapandığı sürece zaten robloxa giriş yapamıyacağım anlamına geliyor.

Hocam siz sorunu anlamadınız galiba GoodbyeDPI kapandığı sürece zaten robloxa giriş yapamıyacağım anlamına geliyor.
Sorununuz kısaca Roblox'a girememek mi?
Sandım ki Roblox'a normalde girebiliyorsunuz fakat kod girmeniz gereken bir ekran var ve o ekrana GoodbyeDPI yüzünden bağlanamıyorsunuz.
Hiçbir oyunla ilgim olmadığı için yanlış anlamış olmam mümkün. Kusura bakmayın.

Bağlanamama nedeni ağ ayarlarınızdan kaynaklanıyor ise ARA ya ''ağ sıfırlama'' yazmanız halinde iki tıkla ağ ayarlarını sıfırlamanız mümkün. Sonra GoodbyeDPI yi de aktif edebilirsiniz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…