Çözüldü Microsoft Store güncelleme sekmesinde hata

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam çözümü buldum. Bu linki kopyalayıp Store App guard yerine yapıştırın.
Sonra şu dosyayı sağ tıklayıp farklı kaydet deyip indirin. Güncelleştir deyip açın. Güzel şeyler yolda ekranında bekleyin sonra düzeliyor.

Hocam çözümü buldum. Bu linki kopyalayıp Store App guard yerine yapıştırın.
Sonra şu dosyayı sağ tıklayıp farklı kaydet deyip indirin. Güncelleştir deyip açın. Güzel şeyler yolda ekranında bekleyin sonra düzeliyor.

Çözüm

Hocam biraz daha açarak anlatsana link olayını falan hiç anlamadım deneyim bende

Hocam biraz daha açarak anlatsana link olayını falan hiç anlamadım deneyim bende.

Hocam şimdi o en üstteki link var ya onu alttaki linke girerek şuraya yapıştırın ve yandaki tike basın.

Sonra alta doğru dosyalar gelecek. O üstte gösterdiğim dosyaya sağ tık yapıp indireceksiniz.

Eline sağlık dostum eyvallah yararlı bilgi

Dün Windows 11'den Windows 10'a geri dönüş yaptıktan sonra bu hatayı alıyordum dünden beri bütün yerli yabancı kaynaklara baktım fakat bir çözüm bulamamıştım, forumda da bugün birkaç kişiden sorun hakkında konu gördüm. Bence bunu bir çözüm odaklı ayrı konu olarak açıp paylaşabilirsiniz birçok kişiye yardımcı olacaktır.

Hocam moderatörlere çözüm raporu gönderdim kabul etmediler.

@480164 Yeni format attım sorunu bir türlü çözememiştim. Arkadaşım yorumu sonucunda hallettim. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…