Microsoft Store güncellemeler olmuyor

Makaleler
2
Daha fazla  
RAM
Crucial Ballistix 8gb 3266mhz cl16+Adata Xpg 8gb 3266mhz cl16 ram
SSD veya HDD modeli
250 GB HDD + 240 GB A400 SSSD + N600S 240GB SSD
Ekran kartı
MSI RX570
Anakart
BİOSTAR A320M-H
İşlemci
R3 2200G
Merhaba. Bugün Game Pass'ten oyun oynayacaktım ancak FIFA 22 hariç hiçbir oyunumun Xbox uygulamasında gözükmediğini fark ettim ve bende biraz uğraştım ama çözemedim. Sonra bir oyun indireyim belki çözülür dedim ve Slime Rancher 2'yi indirmeye çalıştım ama oyun hizmetlerimi kurmamı istedi ancak sorun şu ki birkaç gün önce neredeyse 1.5 saatimi bilgisayara oyun hizmetlerini kurmak ve çalıştırmak için harcamıştım ve işin sonunda da başarılı olmuştum. Birkaç gün oynadım ve bu hatayı aldım. Bende tüm güncellemeleri yapmaya karar verdim ve 7-8 uygulama güncelledim. Sonrasında aynı hatayı alınca oyun hizmetlerini PowerShell aracılığı ile sildim ve tekrar kurmak için Microsoft Store'a girdim ve o sırada bayağı bir güncelleme gördüm. İndirmeye başladım ve şu an üstünden bayağı bir saat geçti ama 1 uygulama bile güncellenmedi. Bende tüm güncellemeleri al dedim ve hiçbir uygulamada tepki olmadığını gördüm. Ne oyun hizmetleri sorununu çözdüm ne indirme sorununu. Yardımcı olabilir misiniz? Olmadı direk format atacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı