clazz Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 624 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #1 Herhangi bir uygulama veya oyun yüklemeye çalıştığımda Microsoft Store'da bu hatayı alıyorum.
Çözüm zeki1981 8 Eylül 2021 clazz dedi: Windows 10 debloater kullandım ondan oldu diye düşünüyorum. Temiz kurulum yapmadan çözme yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme noktanız var ise deneyebilirsiniz. Kullandığınız yazılım sanırım gereksiz olarak görmüş Store'yi.
clazz dedi: Windows 10 debloater kullandım ondan oldu diye düşünüyorum. Temiz kurulum yapmadan çözme yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme noktanız var ise deneyebilirsiniz. Kullandığınız yazılım sanırım gereksiz olarak görmüş Store'yi.
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 8 Eylül 2021 #2 Store'u resetlemeyi deneyin. Komut İstemine "wsreset" yazın. Artı 0 Eksi
KS KS clazz Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 624 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #3 Rodok Nişancısı dedi: Store'u resetlemeyi deneyin. Komut İstemine "wsreset" yazın. Genişletmek için tıkla... İki yöntemi de çoktan denedim. Artı 0 Eksi
Rodok Nişancısı dedi: Store'u resetlemeyi deneyin. Komut İstemine "wsreset" yazın. Genişletmek için tıkla... İki yöntemi de çoktan denedim.
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 8 Eylül 2021 #4 clazz dedi: İki yöntemi de çoktan denedim. Genişletmek için tıkla... Daha önce de alıyor muydunuz yoksa bir anda durup dururken mi aldınız? Artı 0 Eksi
clazz dedi: İki yöntemi de çoktan denedim. Genişletmek için tıkla... Daha önce de alıyor muydunuz yoksa bir anda durup dururken mi aldınız?
KS KS clazz Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 624 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #5 Rodok Nişancısı dedi: Daha önce de alıyor muydunuz yoksa bir anda durup dururken mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Windows 10 debloater kullandım ondan oldu diye düşünüyorum. Temiz kurulum yapmadan çözme yolu var mıdır? Artı 0 Eksi
Rodok Nişancısı dedi: Daha önce de alıyor muydunuz yoksa bir anda durup dururken mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Windows 10 debloater kullandım ondan oldu diye düşünüyorum. Temiz kurulum yapmadan çözme yolu var mıdır?
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 8 Eylül 2021 #6 clazz dedi: Windows 10 debloater kullandım ondan oldu diye düşünüyorum. Temiz kurulum yapmadan çözme yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Buradan sonrasında bilgi sahibi değilim. Başkası yardımcı olursa daha iyi olur. Artı 0 Eksi
clazz dedi: Windows 10 debloater kullandım ondan oldu diye düşünüyorum. Temiz kurulum yapmadan çözme yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Buradan sonrasında bilgi sahibi değilim. Başkası yardımcı olursa daha iyi olur.
OgnitorenKs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 1.993 Makaleler 16 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #7 clazz dedi: Herhangi bir uygulama veya oyun yüklemeye çalıştığımda Microsoft Store'da bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... [Çözüm] Microsoft Store / Market sorunları için kalıcı çözüm. Linkten kurulum dosyasını indirin. Zip dosyası içindeki Microsoft.Store.Install.OgnitorenKs klasörünü masaüstüne atın kur.bat dosyasını çalıştırın. İşlemin bitmesini bekleyin. İşlem bittikten sonra market uygulamasının gelip gelmediğini kontrol edin. Gelmezse "Market yüklenmez ise bunu çalıştır.bat" dosyasını çalıştırın. Artı 0 Eksi
clazz dedi: Herhangi bir uygulama veya oyun yüklemeye çalıştığımda Microsoft Store'da bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... [Çözüm] Microsoft Store / Market sorunları için kalıcı çözüm. Linkten kurulum dosyasını indirin. Zip dosyası içindeki Microsoft.Store.Install.OgnitorenKs klasörünü masaüstüne atın kur.bat dosyasını çalıştırın. İşlemin bitmesini bekleyin. İşlem bittikten sonra market uygulamasının gelip gelmediğini kontrol edin. Gelmezse "Market yüklenmez ise bunu çalıştır.bat" dosyasını çalıştırın.
KS KS clazz Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 624 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #8 OgnitorenKs dedi: [Çözüm] Microsoft Store / Market sorunları için kalıcı çözüm. Linkten kurulum dosyasını indirin. Zip dosyası içindeki Microsoft.Store.Install.OgnitorenKs klasörünü masaüstüne atın kur.bat dosyasını çalıştırın. İşlemin bitmesini bekleyin. İşlem bittikten sonra market uygulamasının gelip gelmediğini kontrol edin. Gelmezse "Market yüklenmez ise bunu çalıştır.bat" dosyasını çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Yok hala olmuyor, sorun herhangi bir Windows servisinde diye düşünüyorum bu yüzden silip yükleyince düzelmez. Artı 0 Eksi
OgnitorenKs dedi: [Çözüm] Microsoft Store / Market sorunları için kalıcı çözüm. Linkten kurulum dosyasını indirin. Zip dosyası içindeki Microsoft.Store.Install.OgnitorenKs klasörünü masaüstüne atın kur.bat dosyasını çalıştırın. İşlemin bitmesini bekleyin. İşlem bittikten sonra market uygulamasının gelip gelmediğini kontrol edin. Gelmezse "Market yüklenmez ise bunu çalıştır.bat" dosyasını çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Yok hala olmuyor, sorun herhangi bir Windows servisinde diye düşünüyorum bu yüzden silip yükleyince düzelmez.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 8 Eylül 2021 #9 clazz dedi: Windows 10 debloater kullandım ondan oldu diye düşünüyorum. Temiz kurulum yapmadan çözme yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme noktanız var ise deneyebilirsiniz. Kullandığınız yazılım sanırım gereksiz olarak görmüş Store'yi. Artı 0 Eksi Çözüm
clazz dedi: Windows 10 debloater kullandım ondan oldu diye düşünüyorum. Temiz kurulum yapmadan çözme yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme noktanız var ise deneyebilirsiniz. Kullandığınız yazılım sanırım gereksiz olarak görmüş Store'yi.
KS KS clazz Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 624 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #10 zeki1981 dedi: Sistem geri yükleme noktanız var ise deneyebilirsiniz. Kullandığınız yazılım sanırım gereksiz olarak görmüş Store'yi. Genişletmek için tıkla... 2 Eylül'de olan bir geri yükleme noktası varmış. Onu deniyorum şimdi, az sonra döneceğim konuya. zeki1981 dedi: Sistem geri yükleme noktanız var ise deneyebilirsiniz. Kullandığınız yazılım sanırım gereksiz olarak görmüş Store'yi. Genişletmek için tıkla... Geri yükleme yapınca düzeldi. Son düzenleme: 8 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: Sistem geri yükleme noktanız var ise deneyebilirsiniz. Kullandığınız yazılım sanırım gereksiz olarak görmüş Store'yi. Genişletmek için tıkla... 2 Eylül'de olan bir geri yükleme noktası varmış. Onu deniyorum şimdi, az sonra döneceğim konuya. zeki1981 dedi: Sistem geri yükleme noktanız var ise deneyebilirsiniz. Kullandığınız yazılım sanırım gereksiz olarak görmüş Store'yi. Genişletmek için tıkla... Geri yükleme yapınca düzeldi.