clazz Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 624 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #1 Herhangi bir uygulama veya oyun yüklemeye çalıştığımda Microsoft Store'da bu hatayı alıyorum.
Çözüm zeki1981 8 Eylül 2021 clazz dedi: Windows 10 debloater kullandım ondan oldu diye düşünüyorum. Temiz kurulum yapmadan çözme yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme noktanız var ise deneyebilirsiniz. Kullandığınız yazılım sanırım gereksiz olarak görmüş Store'yi.
clazz dedi: Windows 10 debloater kullandım ondan oldu diye düşünüyorum. Temiz kurulum yapmadan çözme yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme noktanız var ise deneyebilirsiniz. Kullandığınız yazılım sanırım gereksiz olarak görmüş Store'yi.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 8 Eylül 2021 #11 clazz dedi: 2 Eylül'de olan bir geri yükleme noktası varmış. Onu deniyorum şimdi, az sonra döneceğim konuya. Geri yükleme yapınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
clazz dedi: 2 Eylül'de olan bir geri yükleme noktası varmış. Onu deniyorum şimdi, az sonra döneceğim konuya. Geri yükleme yapınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.