Microsoft Store hesabı nasıl silinir?

BLUGHTYF0X

Centipat
Daha fazla  
Selam.
Windows 11 kullanıyorum ve bana daha önce bir arkadaşımın hediye ettiği bedava Xbox Game Pass hesabı vardı. Bunu kullandım falan şu an gerçekten kendime ait bir Game Pass hesabım var ama bahsettiğim arkadaşımın saçma bir siteden bulduğu hesap, benim Xbox üzerinden EA Play'e bağlanma mı engelliyor. Dolayısıyla bu sorunu giderebilmem için bu hesabı silmem gerekiyor. Bayağı bir araştırdım fakat bir sonuç bulamadım.

Son düzenleme:
Kullanmayacağın bir hesabı EA Play ile bağladıysan, EA Play destek ile iletişime geçmen gerekiyor. Benzer şeyi yaşadım ve bağlantıyı EA çalışanları kesmediği sürece düzelmiyor.

İlk olarak EA hesabın ile bağlantılı Xbox hesabını kaldır.

Screenshot_9.png

Daha sonra destek üzerinden EA Play hesabının Xbox ile olan bağlantısını kaldırmalarını talep et.

Screenshot_13.png

Screenshot_14.png

Kullanmayacağın bir hesabı EA Play ile bağladıysan, EA Play destek ile iletişime geçmen gerekiyor. Benzer şeyi yaşadım ve bağlantıyı EA çalışanları kesmediği sürece düzelmiyor.

Eki Görüntüle 1470448

Daha sonra destek üzerinden EA Play hesabının Xbox ile olan bağlantısını kaldırmalarını talep et.
Yarın bir denerim. Teşekkür ederim geri dönüşünüz için

Eki Görüntüle 1470448

Eki Görüntüle 1470450

Eki Görüntüle 1470449
Tüh ya Ocak 2023'e atmış.

Dosya Ekleri

• resim_2022-08-01_002715302.png
    resim_2022-08-01_002715302.png
    11,2 KB · Görüntüleme: 30

Technopat Haberler

Geri
Yukarı