kaanyrdgl Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 282 Çözümler 1 27 Ağustos 2021 #1 Merhaba, 2 gün önce Microsoft Store'dan Xbox Game Pass aldım 29,99 TL olan paketten fakat bugün Papara'ma baktığımda hesabımdan 8 TL daha çekilmişti, yanlışlıkla bir şey daha aldığımı hatırlamıyorum. Hesabımdan 8 TL daha çekmesinin sebebi nedir?
Merhaba, 2 gün önce Microsoft Store'dan Xbox Game Pass aldım 29,99 TL olan paketten fakat bugün Papara'ma baktığımda hesabımdan 8 TL daha çekilmişti, yanlışlıkla bir şey daha aldığımı hatırlamıyorum. Hesabımdan 8 TL daha çekmesinin sebebi nedir?
Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 27 Ağustos 2021 #21 parker26strike dedi: Müşteri hizmetlerini arayıp yoklayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arayacağımda çok üşeniyorum.Bir ara arayacağım.Office ücretsiz üyelik için de 8 TL çekti,o da geri verilmedi Artı 0 Eksi
parker26strike dedi: Müşteri hizmetlerini arayıp yoklayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arayacağımda çok üşeniyorum.Bir ara arayacağım.Office ücretsiz üyelik için de 8 TL çekti,o da geri verilmedi
parker26strike Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 739 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #22 Leonidas02 dedi: Arayacağımda çok üşeniyorum. Bir ara arayacağım. Office ücretsiz üyelik için de 8 TL çekti, o da geri verilmedi Genişletmek için tıkla... Hocam iade yaptığınız kart Papara değil mi? Artı 0 Eksi
Leonidas02 dedi: Arayacağımda çok üşeniyorum. Bir ara arayacağım. Office ücretsiz üyelik için de 8 TL çekti, o da geri verilmedi Genişletmek için tıkla... Hocam iade yaptığınız kart Papara değil mi?
Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 27 Ağustos 2021 #23 parker26strike dedi: Hocam iade yaptığınız kart Papara değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne demek istediniz tam anlayamadım.Eğer kartı soruyorsanız,evet paparaydı. Artı 0 Eksi
parker26strike dedi: Hocam iade yaptığınız kart Papara değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne demek istediniz tam anlayamadım.Eğer kartı soruyorsanız,evet paparaydı.
parker26strike Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 739 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #24 Leonidas02 dedi: Ne demek istediniz tam anlayamadım. Eğer kartı soruyorsanız, evet paparaydı. Genişletmek için tıkla... Papara iadeleri hızlı onaylıyor. Arayıp sormanızda fayda var. Artı 0 Eksi
Leonidas02 dedi: Ne demek istediniz tam anlayamadım. Eğer kartı soruyorsanız, evet paparaydı. Genişletmek için tıkla... Papara iadeleri hızlı onaylıyor. Arayıp sormanızda fayda var.
Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 27 Ağustos 2021 #25 parker26strike dedi: Papara iadeleri hızlı onaylıyor. Arayıp sormanızda fayda var. Genişletmek için tıkla... O zaman ilk önce bi' paparayı arayayım.Aklıma gelmemişti iadeler hızlı olduğu için beklemede olabileceği.Teşekkürler. Artı 0 Eksi
parker26strike dedi: Papara iadeleri hızlı onaylıyor. Arayıp sormanızda fayda var. Genişletmek için tıkla... O zaman ilk önce bi' paparayı arayayım.Aklıma gelmemişti iadeler hızlı olduğu için beklemede olabileceği.Teşekkürler.