Microsoft Store hiçbir şekilde açılmıyor

xWinky0

Decapat
Daha fazla  
Ben uzun bir sürece Bilgisayarıma Windows 11 yükledim, ilk başlarda hiçbir sorun yoktu ve istediğim uygulamayı istediğim şekilde yükleyebiliyordum ama sonrasında bir süre sonra Microsoft Store'den yüklediğim uygulamaları (Tam olarak ne zaman fark ettiğimi de bilmiyorum bu arada.) açamadıgimi fark ettim. Hiçbir şekilde yani ne yaparsam yapayım açamıyordum. Mesela Spotify, Instagram, Pinterest gibi uygulamaları açamıyordum. Sonrasında dedim Microsoft Store'dan yeniden silip yükleyeyim ama ne yaparsam yapayim silemedim. Sonrasında işte birkaç PowerShell kodlarına baktım, onları girdim ama sonrasında Microsoft sonra açılmamaya başladı. Bunları ben nereden kaldırmaya çalışırsam calisayim hiçbir şekilde hiçbir şey olmuyor, kalkmıyorlar. Artı olarak artık Microsoft Store önbellegini temizlesem de hiçbir şekilde açılmıyor ve bilgisayarımda sifirlayamiyorum. Az önce sıfırlamayı denedim, hata ile karşılaşıyor sürekli. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Windows Update yaptınız mı?
Görselini bıraktığım kısımdan Microsoft Store, Xbox ve Xbox live uygulamalarını hem onarın hem de sıfırlamayı seçin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-17 115835.png
    67,4 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…