H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 21 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar Xbox uygulamasını indirmeye çalışıyorum. Ama indirme bekliyor da kalıyor. Ne yapmam lazım? Yardım edebilecek yok mu ya? Son düzenleme: 21 Ekim 2021
Arkadaşlar Xbox uygulamasını indirmeye çalışıyorum. Ama indirme bekliyor da kalıyor. Ne yapmam lazım? Yardım edebilecek yok mu ya?
G Görkem Ötün Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 345 Çözümler 3 24 Ekim 2021 #2 Uninstalling or reinstalling Microsoft Store | HUAWEI Support Global adımları takip ediniz. Microsoft Store bazen resetleyenler var ve onlardan biri bendim Windows Microsoft Store'yi sıfırlamak istediğimde direk sildi bruh. Artı 0 Eksi
Uninstalling or reinstalling Microsoft Store | HUAWEI Support Global adımları takip ediniz. Microsoft Store bazen resetleyenler var ve onlardan biri bendim Windows Microsoft Store'yi sıfırlamak istediğimde direk sildi bruh.
KS KS H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 24 Ekim 2021 #3 Bilgisayarı formatlayarak çözdüm. Daha garanti çözüm oldu. Artı 0 Eksi Çözüm
G Görkem Ötün Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 345 Çözümler 3 24 Ekim 2021 #4 Bişey kaybetmediyseniz iyi. Hayırlı olsun Ve zaten format atacaktınız neden konu oluşturdunuz? Benim mesajım boşa gitti Artı 0 Eksi
Bişey kaybetmediyseniz iyi. Hayırlı olsun Ve zaten format atacaktınız neden konu oluşturdunuz? Benim mesajım boşa gitti
KS KS H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 24 Ekim 2021 #5 Görkem Ötün dedi: Bişey kaybetmediyseniz iyi. Hayırlı olsun Ve zaten format atacaktınız neden konu oluşturdunuz? Benim mesajım boşa gitti Genişletmek için tıkla... Sağolun. Ben konuyu perşembe günü oluşturdum ve siz bugün cevap yazdınız. Konu oluşturdum kimse yardım etmeyince bende format attım. Artı 0 Eksi
Görkem Ötün dedi: Bişey kaybetmediyseniz iyi. Hayırlı olsun Ve zaten format atacaktınız neden konu oluşturdunuz? Benim mesajım boşa gitti Genişletmek için tıkla... Sağolun. Ben konuyu perşembe günü oluşturdum ve siz bugün cevap yazdınız. Konu oluşturdum kimse yardım etmeyince bende format attım.
G Görkem Ötün Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 345 Çözümler 3 24 Ekim 2021 #6 HooDue dedi: Sağolun. Ben konuyu perşembe günü oluşturdum ve siz bugün cevap yazdınız. Konu oluşturdum kimse yardım etmeyince bende format attım. Genişletmek için tıkla... Onu görmemişim üzgünüm. Benim salaklığım Artı 0 Eksi
HooDue dedi: Sağolun. Ben konuyu perşembe günü oluşturdum ve siz bugün cevap yazdınız. Konu oluşturdum kimse yardım etmeyince bende format attım. Genişletmek için tıkla... Onu görmemişim üzgünüm. Benim salaklığım
KS KS H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 24 Ekim 2021 #7 Görkem Ötün dedi: Onu görmemişim üzgünüm. Benim salaklığım Genişletmek için tıkla... Yok hocam est. Yine de sağ olun yardımcı olmak için cevap yazdınız. Artı 0 Eksi
Görkem Ötün dedi: Onu görmemişim üzgünüm. Benim salaklığım Genişletmek için tıkla... Yok hocam est. Yine de sağ olun yardımcı olmak için cevap yazdınız.