Sailaner Kilopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 7 17 Aralık 2022 #11 koztrue dedi: Şu an bende de gözükmediğini fark ettim Eki Görüntüle 1604596 Genişletmek için tıkla... Düzeltebildiniz mi?
koztrue dedi: Şu an bende de gözükmediğini fark ettim Eki Görüntüle 1604596 Genişletmek için tıkla... Düzeltebildiniz mi?
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #12 Sailaner dedi: Düzeltebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu an bir sıkıntı yok.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 4 Mart 2023 #13 Gelişme var mı? Aynı sorunu yaşıyorum.
Sailaner Kilopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 7 5 Mart 2023 #14 sweiss dedi: Gelişme var mı? Aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında güncelleştirme var mı şu an? Benimki güncellemeden sonra düzeldi.
sweiss dedi: Gelişme var mı? Aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında güncelleştirme var mı şu an? Benimki güncellemeden sonra düzeldi.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 5 Mart 2023 #15 Sailaner dedi: Bilgisayarında güncelleştirme var mı şu an? Benimki güncellemeden sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hayır bulunmuyor. Telegram yükleyemiyordum. Daha önceden Telegram'ı Microsoft hesabıma eklediğimden dolayı Microsoft Store kütüphanesi kısmında Telegram indirme butonu görünüyordu. O şekilde yükledim şimdilik.
Sailaner dedi: Bilgisayarında güncelleştirme var mı şu an? Benimki güncellemeden sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hayır bulunmuyor. Telegram yükleyemiyordum. Daha önceden Telegram'ı Microsoft hesabıma eklediğimden dolayı Microsoft Store kütüphanesi kısmında Telegram indirme butonu görünüyordu. O şekilde yükledim şimdilik.