Microsoft Store indirme hızını nasıl arttırabilirim?

SLAYER15

Hectopat
Microsoft Store'da indirme hızım 35-40 MB bir arkadaşım saniyede 1.5-2 GB indiriyor. Baktım 3 GB'lık oyunu 5 sn de indirdi. Nasıl Microsoft Store indirme hızımı arttırabilirim? 1.5-2 GB olmasa da 200 MB falan nasıl yapabilirim?
Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşınız internet paketinin hızı yüksek olduğu için daha hızlı indirdiğini düşünüyorum. Aşağıdaki web sitesinden internet hızınızı sorgulayıp ekran görüntüsü atabilirseniz sevinirim. Attığınız ekran görüntüsüne bakarak ulaşabileceğiniz maksimum indirme hızı limitinizi size ileteceğim.

Arkadaşınız yurt dışında mı? 1 GB ile indiriyorsa saniyede 8gigabit interneti var demektir. Bu yurt dışı için bile yüksek.
hayır değil
unknown.png
testi arkada gta 5 açıkken yaptım söyliyim ne kadar etkiler bilemem

hayır değil
Eki Görüntüle 594489testi arkada gta 5 açıkken yaptım söyliyim ne kadar etkiler bilemem
Alabileceğiniz en yüksek hız saniyede 45 Mbps civarı. Yani aldığınız hızlar normal. Daha yüksek hızlara sahip olmak için internet paketinizi yükseltmeniz gerekiyor. İnternetinizi yükseltmek de para vermek demektir. Bence hızlarınız yeterli derecede. Fazladan para verip internet paketi yükseltmeye değmez. Arkadaşınız internete yüksek bir miktar para ödediği için o hızlara sahip.
En yararlı bulduğunuz yanıtı en iyi cevap olarak seçmeyi unutmayınız. İyi Sosyaller.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı